3 Aylık bebeğim emdikten yada mama aldıktan sonra kusuyor (az miktarda) ve çok salyalı bir bebek.. yeni olan birşey,sürekli eli agzinda ,aç değil ama hep öyle . Dış çıkarabilir mi endişe ettim.?
bebiş ellerini keşfediyordur ,erkende olsa dişlerini kaşıyordur :) kusması için emdikten sonra yatırmamayı deneyin.emdiğinin fazlasını atıyor.tam ayrıntılı anlatamayacağım ama bebeklerin midesi tam oluşmadığından hazım yönünden geri doğru kaçırma yani ağızdan çıkarma normalmiş.gark yaparkende çıkarırlar.benim oğlum bu dediklerinizin aynısını yaklaşık 6 aylık olana kadar yaptı ama diş 8,5 da çıktı :)
3 Aylık bebeğim emdikten yada mama aldıktan sonra kusuyor (az miktarda) ve çok salyalı bir bebek.. yeni olan birşey,sürekli eli agzinda ,aç değil ama hep öyle . Dış çıkarabilir mi endişe ettim.?
Benİm bebeğim doğduğu günden 3ay bitene kadar kustu. Gnde 5-6kıyafet değiştiriyordum, sürekli önünde önlük hele sabah kalkınca bütün saç baş kusmuk içinde kalıyordu şükür şimdi yok. Doktorlarda birşey demiyor fazlasını atar diyip duruyordu.Telaş etmeyin derim biraz daha bekleyin, önemli olan çok ağız dolusu kusmaması..
İleri dogru iskirirak kusmuyprsa sorun yok diye biliyorum eger o sekildeyse reflu olabilir buda bebegi rahatsiz eder
Benim oglum 8 aylik emzikte almadi 5 parmak agizda simdide dislerini kasiyor sipam