Bebek Beslenmesi 3 aylik bebeğime piriç unu vermek istiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cilveli gelin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
16
3
8
Arkadaslar bebegim 40 gun zar zor emdi daha sonra hic yanasmadigi icin sutumde azaldi ve giderek bitti sma gold mamayla devam ediyoruz suanda. Pirinc unu vermek istiyorum 3 aylik suanda doktorlara sorsam ilk 6 ay vermeyin ek gida dio ama eskiden annelerimiz bizi hep onunla buyutmus masallahimiz var siz bu konuda ne diyosunuz veren varmi aranizda verenler de nasil verdi
simdiden tesekkurler ✌

Acelen ne niye pirinc unu vermek istiyorsun? Eskiden secenek mi vardi mecbur kaldiklari icin veriyorlardi...
Doktora danismadan hic bir sey yapmamalisin :KK20:

Zorun ne şekerim yaşına kadar devam sütüne devam et bence altıncı aya kadar da kaşık mamasına geçme
Ben hiç anlamıyorum zaten gece çocuğu uyandırıp açtır diye kaşık maması veren enneleri zorunuzun adı ne verin biberonu lıkır lıkır çeksin
Ben oğluma yaşına kadar devam sütü verdim sonrası inek sütü
Kızım emiyor şimdilik :) hayırlısı
Kaşık maması yesin istiyorsun ya da çevren doymuyordur yemek yedir diyor belki bilmiyorum ama bence verme be Can'ım zaten annelik zor bırak bir de gece yemekleri başlar mazallah

Tabiki verme . 3 ay erken daha pirinç unu için. Benim bebeğim 4,5 aylik ben basladim doktorumda tavsiye etti ari mamanin sütlü pirinçli muhallebisine. Ama 3 ay erken

Verme daha onun sindirim sistemi ek gıdalara uygun değil. Eskiden formül mamalar olmadığı için veriyorlarmış. 6.aydan sonra geç ek gıdaya acele etme

Arkadaslar bebegim 40 gun zar zor emdi daha sonra hic yanasmadigi icin sutumde azaldi ve giderek bitti sma gold mamayla devam ediyoruz suanda. Pirinc unu vermek istiyorum 3 aylik suanda doktorlara sorsam ilk 6 ay vermeyin ek gida dio ama eskiden annelerimiz bizi hep onunla buyutmus masallahimiz var siz bu konuda ne diyosunuz veren varmi aranizda verenler de nasil verdi
simdiden tesekkurler ✌

Lütfen yanlış anlamayın ama 3 aylık bebek için pirinç unu yanlış bir seçim. Öncelikle 3 aylık bebek için pirinç ununa bağırsakları hazır olmayabilir. Ayrıca kilo aldırır belki ama sadeece boş bir kalori aldırır. Bebeklee destek amaçlı pirinç unlu muahllebiler falan 5 aydan sonra başlanmalı. Neden böyle düşündünüz bilmiyorum ama bence 1-2 ay daha mama kullanmaya devaö edin. Eğer sma mama pahalı gelirse bebelac var, ya da hero baby. Onları deneyebilirsiniz.

simdiden tesekkurler ✌

Pirinç unu için daha çok küçük bu aceleniz ne anlamadım. Devam sütü yeter şimdilik bebeğinize

çoookk çookk erken benimkide 3 ay emdi kilo almayıca mamaya geçtim.similac kullan pahalıysa nettende alabilirsin daha uygun oluyo.5.ay en erken verirsin pirinç ununu.zaten besleyici bi değeri yokmuş onun.acele etme bağırsaklarını bozarsın bebeğin.ağrı çeksin istemezsin sanırım.benimki 5.5 aylık dişten sanırım kabız 2 gündür,ağlıyo yavrum kaka yaparken.süt içir sen 5. ayda yoğurt veririsin ilk.

Back
X