3 aylık bebeğimi gunde 2 kez yıkayabilir miyim

Asosmerve27

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
72
46
8
35
Bebeğim 3 aylik. Bu sabah banyo yaptırdım. Hic durmadı zaptedemedim. Zar zor yaptırdım. Şimdi içime kurt düştü. Galiba belden asagisina ve kollarına su dökmedim. Sabunlu kaldırdım.sanki sadece gövdesini ve saçlarını temiz yıkadım. Ne yapsam aksam yeniden banyo mu yaptırsam veya sadece belden asagisini mı yakasam yoksa yarını bekleyeyim yarin tekrar mi banyo yaptirsam bilemedim.

Bu isin bi kurali yok isterseniz 15 kez yikayin ama sabunlu biraktiginizi dusunmuyorum, illa ki durulanmistir

Yani bende anneyim ilk çocuğum ama şahsen ben çocuğumu günde 2 defa yıkamam.
Hasta olur diye tedirgin olurum. Zaten benim çocugum parka gitse hasta olan bir çocuk bir de yaz ay'ı bile olsa 2 defa yıkasam kesin hasta olur
Ayrıca emin olun durulanmıştır. Hiç olmadı nemli bir bez ile vucudunu sileblrsnz, yani ben olsam öyle yapardım

Ya ne bileyim içime bir kurt düştü ki sormayın

Yaz günü yemi doğduğunda kolik ağlamaları yüzünden ben 3 kere sokuyordum valla. Sonra da bir güzel kremleyin mis gibi uyusun

Yıkayın bişey olmaz. Hem aklınızda kalmamış olur.
Yıkanınca hasta olmaz çocuklar üşüyünce hasta olur. Standart sıcaklığı sağlarsınız 5 kezde yaptırsanız iyi gelir.

Temiz pamuklu biz bezle ılık suyla silin içinize sinmeyen yeri daha iyi olmaz mı tekrar yikamaktansa .

Ya neden hasts olsun çocuk soğuk suyla yıkamıyorsun ya bazen yeri geliyor günde 3kere bile yıkıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…