- 10 Ekim 2021
- 72
- 46
- 8
- 35
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Bu isin bi kurali yok isterseniz 15 kez yikayin ama sabunlu biraktiginizi dusunmuyorum, illa ki durulanmistirBebeğim 3 aylik. Bu sabah banyo yaptırdım. Hic durmadı zaptedemedim. Zar zor yaptırdım. Şimdi içime kurt düştü. Galiba belden asagisina ve kollarına su dökmedim. Sabunlu kaldırdım.sanki sadece gövdesini ve saçlarını temiz yıkadım. Ne yapsam aksam yeniden banyo mu yaptırsam veya sadece belden asagisini mı yakasam yoksa yarını bekleyeyim yarin tekrar mi banyo yaptirsam bilemedim.
Kesin antepAntep’te yaşıyorsanız yaptırın.
Antep ? Nasil yani ? Antepte yasamiyorum ama siz Antep derken neye dayanarak dedinizAntep’te yaşıyorsanız yaptırın.
Neden kesin antepKesin antep
Hasta olmaz mi acabaAntep’te yaşıyorsanız yaptırın.
Ya ne bileyim içime bir kurt düştü ki sormayınYani bende anneyim ilk çocuğum ama şahsen ben çocuğumu günde 2 defa yıkamam.
Hasta olur diye tedirgin olurum. Zaten benim çocugum parka gitse hasta olan bir çocukbir de yaz ay'ı bile olsa 2 defa yıkasam kesin hasta olur
Ayrıca emin olun durulanmıştır. Hiç olmadı nemli bir bez ile vucudunu sileblrsnz, yani ben olsam öyle yapardım
Bebeğim 3 aylik. Bu sabah banyo yaptırdım. Hic durmadı zaptedemedim. Zar zor yaptırdım. Şimdi içime kurt düştü. Galiba belden asagisina ve kollarına su dökmedim. Sabunlu kaldırdım.sanki sadece gövdesini ve saçlarını temiz yıkadım. Ne yapsam aksam yeniden banyo mu yaptırsam veya sadece belden asagisini mı yakasam yoksa yarını bekleyeyim yarin tekrar mi banyo yaptirsam bilemedim.
Adınızda 27 görünce öyle bir kanıya vardım niyeyse.Antep ? Nasil yani ? Antepte yasamiyorum ama siz Antep derken neye dayanarak dediniz
Kac aylıktı bebeğinizYaz günü yemi doğduğunda kolik ağlamaları yüzünden ben 3 kere sokuyordum valla. Sonra da bir güzel kremleyin mis gibi uyusun
Haziran doğumlu geçen sene yeni doğduğunda yaz boyu Sabah akşam yıkadım.Kac aylıktı bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?