• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğimle boşanıyorum

Merhaba arkadaşlar ben üç aylık bebeğimle boşanma sürecime girdim bir haftadır annemlerdeyim eşim çok yönlü kişiliği olan biri dün anlaşmalı boşanmayı kabul etti bugün çekişmeli olsun diyor . Evliliğimizde karşılıklı saygıyı yitirdik onun bana benim ona şiddetli bir geçinsizliğimiz vardı ilgisizlik vs konularından da çok yıprandık ailesiyle alakalı da hazmedemediğim durumlar vardı en son işe onlarda dahil oldu ve sorunlar çok daha büyüdü görümcemde dahil herkesle şiddetli kavga içine girdik ve artık dönüşü olmicak duruma getirdik herşeyi bu sebeplede en son kavgamızda şiddetin dozu birbirimize karşı çok çok arttı bu yıpranmaya son vermek için bebeğimle anneme geldim bu tarz durumlar yaşayanınız var mı nasıl aştınız ne durumlar yaşadınız bunu sormak istedim
9 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk iki senesi çok şiddetli tartışmalarla geçti. Birbirimize alismamiz çok uzun sürdü. İkimizin birebir ettiği tartışmada hiç boşanma lafı geçmedi. Ama ne zaman kayınvalidem ve görümcem duyup olaya dahil olmaya çalışsa o noktada boşanmayı ağzımıza almaya başladık. Sonra eşim annesi ve ablasının bizi koruklemekten başka hiç bir b.ka yaramadigini farkettigi noktada onlara çizgi çizmeye başladı sizene karışmayın benim karımı bana şikayet etmeyin diye. Maaş yönetimi evde kimin sözünün geçeceği çocuk neden ağladı tripleri yani baktikki herşey boş hüsran eşim kendini frenlemeye başladı sonra ben kin tutmamaya başladım konular eskiden uzun sürerdi sonra anlık olmaya başladı. Şakayı bile ciddiye alacak kadar kör bı noktalardan nerelere geldik. Eşim şimdi ağzımın içine bakıyor gönlüm olsun diye elinden geleni yapıyor he herşeymi mükemmel hayır değil tabi arada insanız sinirleniyoruz ama biz aile olmayı öğrendik disarisinin anne baba dahi olsa faydası olmayacağını gördük. Büyüklere iş sicrayinca kimse yapıcı yaklaşmaz herkes kendi evladını koruyor. Fiziksel şiddet yoksa oturup bir kez dahi olsa konuşun sakince kavga etmeden. Umarım hakkınızda hayırlısı olsun

Back