3 aylik bebeginizin uyku duzeni nasil?

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
33
Azerbaycan
bebegim 3ayini doldurdu.ilk 2ay gaz sikintisi yuzunden uyumuyordu bizde kucakta salladik sakinlesmesi icin.ve kucaga alisti ve sallanmadan uyumuyor.3cu ay geceleri deliksiz uyudu.gunduzleride iyi uyuyordu.ama bir kac gundur gunduzlrri 30dakika uyuyup uyaniyor.bazen 1saat uyuyor onuda besigini sallarsam uyuyor yoksa uyaniyor.kucuk bir tikirtiya hemen korkaraj uyaniyor.bazen bebegimle konusdugumda korkuyor...bebegimi uyutmak cok zor.30dakika salliyorum uyutmak icin .benim yorgunnugum cikmamis uyaniyor.bebegi boyle olan varmi?bebeginuzi kendi basina salladan nasil uyuturum?

Canm aynen bnm kiz da oyle 4aya girdik hem gaz var hem huzursuzuk bmm kizimda uykusu yok oyle zar zor uyutuyorum yarim saat olmadan uyaniyo gazda rahatsiz ediyo olabilir bizimki oyle anidan bi aglama geliyo susuturamiyoruz valla bildigim tek sey anne olmak mesaketli bi iss...

All
Canm aynen bnm kiz da oyle 4aya girdik hem gaz var hem huzursuzuk bmm kizimda uykusu yok oyle zar zor uyutuyorum yarim saat olmadan uyaniyo gazda rahatsiz ediyo olabilir bizimki oyle anidan bi aglama geliyo susuturamiyoruz valla bildigim tek sey anne olmak mesaketli bi iss...
Allah kolaylik versin hepimize.gercektende cok zor.evet gaz galiba.bitmedi gitti bu gaz.

Cnm tek bu gaz bitsinde idare ederiz napaliim

kisa surede uyumasina raziyim ama uyutmak cok zor.belim kopuyor.bir sallama sekli var basqa tur sallarsam agliyor kiyametleri kopariyor.illa onun istediyi gibi sallamaliyim.tek dileyim kendi basina uyumasini ogrenmesi.sen nasik uyutuyorsun cnm?
Cnm tek bu gaz bitsinde idare ederiz napaliim[/QUOTE

Canm bizm duzenimiz oyle guzeldiki taki hastane de yatip ewe gelene kadar 2.5aya kadar hersey cok guzeldi emziriyodum bazen mamada weriyodum gazini aliyodum emzini weeiuodum neereye yatirirsam oyle orda uyuyodu ama rahatsizlasti bagirsagindan dolayi hastane kaldi falan ewe geldik bi miz miz bi mizmiz gorme besihinde sallayip uyutoluyorum yok beni emerek de uyuyodu oda gitti oylede uyumaz oldu bide iyice hassaslasti gaz promlemi cikti hic yoktu suanda ney dinletiyorum uykusu geldigini anliyorum zaten ama zorlaniyorum uyuturken gunduzleri kundakliyorum elini kolunu iyice sariyorum oyle uyuyo ama iste gazindan folayi sansici oluyo sizlanarak yarim saata olmadan geri uyaniyo yani da gormezse basiyo cigligi bi elim yemek yapiyo bi elim onu tutuyo 4aylik oldu gunduz uykusu az yani gece iyide bi bizimki hep korkarak uyaniyo hep yaninda olayim istiyo ne bilim cok zor anne olmak.... Sizin gaziniz varmiydi peki canim

evet ne gaz ne gaz(((iki ay gaz sorunu yasadik.oyle agliyorduki nefesi kesilecek kadar.o yuzden hep kucagimizda salladik.kucakts bile zar zor sakinlesiyordu.iki ayi doldurunca duzeldi.cok iyiydi emziriyordum biraxsalliyordum uyuyordu iki uc saat her defasinda.1hafta once sehirdisina ciktik annemlere geldim bebegimin duzeni bozuldu.uyumaz oldu.artik besikte uyumuyor ayakta uyumuyor ancak kucakta.gorsen kucakts sallamak seklin aglarsin halime)))kucakta normal sallasam hic bikmam hep sallarim.ama biraz baska salliyorum hemen agliyor

İnsaalah duzelir canm ya bnde mecbiriyetten zincoka basladim cok sukur fayda etti suzeldi gibi yaa boyle gider insaalah

İnsaalah duzelir canm ya bnde mecbiriyetten zincoka basladim cok sukur fayda etti suzeldi gibi yaa boyle gider insaalah

Back
X