Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı yoktur sabahtan beri ağlamaktan gözlerim acıyor sürekli ilk kızımın videolarına bakıyorum karşılaştırma yapıyorum kendimi suçluyorum ilgilenemediğim için mi diyeEvham yapmayın hiçHer çocuk bir olmaz hepsi farklı farklı gelişir içinizi ferah tutun Hastane kontrollerinde bir sıkıntı yoksa gayet normal bir durumdur
Yaa hiç öyle düşünmeyin lütfenTeşekkür ederim inşallah bir sıkıntı yoktur sabahtan beri ağlamaktan gözlerim acıyor sürekli ilk kızımın videolarına bakıyorum karşılaştırma yapıyorum kendimi suçluyorum ilgilenemediğim için mi diye
Yok yahu her bebe bir mi.. benim büyük kız yeğenim de böyleydi. Kazık kadar oldu hala aynı ciddiyet. Bebekken agu bugu yapıyordum ona, bu ne saçmalıyor der gibi bakıyordu bana ya da hiç bakmıyordu:) her insanın mizacı farklı işte, bazıları bebeklikten belli ediyor kendini.Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı yoktur sabahtan beri ağlamaktan gözlerim acıyor sürekli ilk kızımın videolarına bakıyorum karşılaştırma yapıyorum kendimi suçluyorum ilgilenemediğim için mi diye
İlk kızım kıskanmasında diye severken bile sessiz sevmeye çalışıyorum yada onunla beraber ilgilenmeye çalışıyorum fakat ona gösterdiğim ilgiyi küçük olana gösteremiyorum kendimi suçluyorum şimdi de göz teması çok kurmadığını fark edince çok üzüldüm daha doğrusu bugün tanımadığım birinin yaptığı yorumdan etkilenip üzerine düşünce bu hale geldim insanlar doktor değil ama teşhis koyuyor resmenEvham yapıyorsunuz yapmayın
Doğru söylüyorsunuz belki de ciddi bir karakter olucaktır o yüzden farklıdır yaniYok yahu her bebe bir mi.. benim büyük kız yeğenim de böyleydi. Kazık kadar oldu hala aynı ciddiyet. Bebekken agu bugu yapıyordum ona, bu ne saçmalıyor der gibi bakıyordu bana ya da hiç bakmıyordu:) her insanın mizacı farklı işte, bazıları bebeklikten belli ediyor kendini.
Çok teşekkür ederimYaa hiç öyle düşünmeyin lütfenAnnelik işte hiçbirimizin hakkı ödenmez . Emin olun ki çok ilgilendiğiniz içindir belki bu kadar kafaya taktınız çok ilgilenmeseydiniz böyle bir şey düşünmezdiniz bile içinize bir şüphe oturmazdı
Maşallah ikiz annesi olmak da ayrı bir güç tebrik ederim sizi doğru söylüyorsunuz biraz bekleyip evham yapmasam olucak ama işte tutamıyorum beynimdeki düşünceleriHer bebek aynı değil
İkizlerim var 4. Ayın içindeyiz birisi kahkaha atıyor elleriyle tutuyor emeklemek için çırpınıyor durmadan bişeyler söylüyor oturmuyor kendını seriyor hemen kaydırıp ayaklarının üstüne bu hafta basmaya başladı yeni yeni mama yiyor emiyor zeka kartlarını önemsemiyor oyuncak delisi
Diğeri gülümsüyor ıkı gündür ellerini farketti tutmaya çabalıyor sen konuştukça konuşmak ıcın ağız oynatıyor çabalıyor tummy timeden sıkılıyor yüzüstü kalmak istemiyor ama bi aydır da dik basıyor ayakta kalmak isteyip oturuyor desteklerle mama yemiyor emiyor kartlara kitleniyor sadece top sevıyor
Şimdi eğer karşılaştırma yaparsam ikinci yazdığım bebek ıcın geçen aydan doktor gezmeye başlamış olurduk aralarında da 1 kilo fark var
Tut tut sakin biraz daha sabredinMaşallah ikiz annesi olmak da ayrı bir güç tebrik ederim sizi doğru söylüyorsunuz biraz bekleyip evham yapmasam olucak ama işte tutamıyorum beynimdeki düşünceleri
Onuda yapmayın. O sizin bebeğiniz ilgiye ihtiyacı var. Büyük kıskanmasın diye ilgilenmediğiniz de kıskançlık olmayacak değil. Büyüğünde bu durumu kabul etmesi lazım siz onunda annesisiniz mutlaka yanında vakit geçirin durumu normalleştirin ben ikimizinde annenizin mesajını net verin. Bu durum bu şekilde devam eder yoksaİlk kızım kıskanmasında diye severken bile sessiz sevmeye çalışıyorum yada onunla beraber ilgilenmeye çalışıyorum fakat ona gösterdiğim ilgiyi küçük olana gösteremiyorum kendimi suçluyorum şimdi de göz teması çok kurmadığını fark edince çok üzüldüm daha doğrusu bugün tanımadığım birinin yaptığı yorumdan etkilenip üzerine düşünce bu hale geldim insanlar doktor değil ama teşhis koyuyor resmen
kesinlikle sabretmem gerekTut tut sakin biraz daha sabredin
Birine seslenıyorım kendımi şekilden şekile koyuyorum umrunda değil işine gelirse keyfi varsa benle muhatap oluyor kime çektiyse, öteki gölgemi bile takip ediyor .
Şey yapın siyah ve kırmızı renkleri görebiliyorlarmıs kırmızı yada siyah renk olan oyuncak çorap ne varsa artık elinizde
Aşırı ilgi gösterince büyüğün hareketleri değişiyor bu sefer huysuzlaşıyor dengeli davranmaya çalışıyorum ki küçüğe zarar vericek tarzda davranmasın diye ama tabi her halükarda küçüğe ilgi daha az oluyor bu yüzden vicdan yapıyorumOnuda yapmayın. O sizin bebeğiniz ilgiye ihtiyacı var. Büyük kıskanmasın diye ilgilenmediğiniz de kıskançlık olmayacak değil. Büyüğünde bu durumu kabul etmesi lazım siz onunda annesisiniz mutlaka yanında vakit geçirin durumu normalleştirin ben ikimizinde annenizin mesajını net verin. Bu durum bu şekilde devam eder yoksa
Göz testini yaptırdınız dimi göz doktorundakesinlikle sabretmem gerekSiyah beyaz kartlardan var çok ilgisini çekmiyor çıngıraklı oyuncak var sese dönüp bakmıyor ama bir anda bi oyuncak düşsün yere irkiliyor yada sesi duyuyor bi tepki veriyor mesela beni takip ediyor ama nesnelere ilgisi yok gibi
Yok henüz yaptırmadım 3.ay kontrolüne gittiğimde doktorumuz yönlendirir diye düşündüm sol gözünde hafif kızarıklık oluyor arada sulanıyor çapaklanıyor diye bugün çocuk doktoruna gösterdim farklı bir doktora o damla verdi onu kullanıcaz acaba gözlerinde mi problem var diye de düşündüm doğduğunda işitme testi normal çıkmıştı göz kontrolünü daha yaptırmadımGöz testini yaptırdınız dimi göz doktorunda
Yok henüz yaptırmadım 3.ay kontrolüne gittiğimde doktorumuz yönlendirir diye düşündüm sol gözünde hafif kızarıklık oluyor arada sulanıyor çapaklanıyor diye bugün çocuk doktoruna gösterdim farklı bir doktora o damla verdi onu kullanıcaz acaba gözlerinde mi problem var diye de düşündüm doğduğunda işitme testi normal çıkmıştı göz kontrolünü daha yaptırmad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?