Konuşma Problemleri 3 Aylık Bebek Konuşur mu?

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.

berceste00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
4.565
8
0
Ankara
Meraba hanımlar

Annem yeni doğan ziyaretine gitmiş, bebek 3 aylıkmış

Bebek annemin kucağındayken çok net bir şekilde ''anne'' demiş

Ondan önce bebek hiç ses çıkarmıyormuş birden anne demiş

Sonra da hiç ses çıkarmamış

Annem çok şaşırmış ya 3 aylık bebek böyle bir kelime söyleyebilir mi diye

Öyle ınga ınna ınnne filan değil net olarak anne demiş

Enteresan geldi bana

3 aylık bebek konuşabilir mi ?

:44:

Son düzenleme:
istemli olarak söylememiştir kendince sesler çıkarırken anne de çıkmış olabilir rastgele çıkabilecek bir kelime anne.

Tabi ki istemli değil :)

3 aylık bebeğin ağzından anlamlı bir kelime çıkması şaşırttı bizi

Bebekler 18-24 aylıkken kelime söylemeye başlarlarmış

benım kızımda3-3.5 aylıkken anne demişti 1 ay sonrada baba.doktora söyledğimzde yok daha neler deyıp inanmamıştı. ama videosu bile var. 4 aylıkken ilk dişlerimiz çıktı.kılo ve boy olarakda hep 1.5 ay önde gidiyordu.yanı benım kızım biraz aceleci. herşeyı erken keşfedıyor:)

benım kızımda3-3.5 aylıkken anne demişti 1 ay sonrada baba.doktora söyledğimzde yok daha neler deyıp inanmamıştı. ama videosu bile var. 4 aylıkken ilk dişlerimiz çıktı.kılo ve boy olarakda hep 1.5 ay önde gidiyordu.yanı benım kızım biraz aceleci. herşeyı erken keşfedıyor:)

masallah kizina:nazar:

3-3.5 aylikken anne demesi gercekten inanilmaz bir durum :)

enteresann ilk kez duydum:37:

eheh bende ilk defa duydum :)

Son düzenleme:
tabiki istemli şekilde olmamıştır ama benim kızımda 4 aylık ve ağlarken resmen anneee diye seslendiğine bütün sülale şahit oldu.oluyomuş böyle şeyler garipsememek lazım:)

''anne'' zaten bebeklerin çıkardığı seslere benzer bir kelime durup dururken bu şahsa anne densin denilmemiştir bebekler kolayca söyleyebilsin diye bu kelime seçilmiştir değil mi? :40::49:

benimde oğlum 4 aylık ve anne diye ağlıyor ama tabiki ne dediğinin farkında değil bilinçsiz bir şekilde çıkıyor ağzından
çoğu bebekte olan şey

Merhaba.kiziniz erkenmi konustu sonrasinda?

Back
X