Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları3 aylik bebek lutfen cevap yazın
Bebegim 3 aylik ayaklarinin ustune hic basmiyor dizlerini kırıyor bunu gorenler bana basması gerekiyor diye tepkiler veriyor sizin bebekleriniz nasıldı acaba lutfen fikrnizi paylasrmisinz
Bebegim 3 aylik ayaklarinin ustune hic basmiyor dizlerini kırıyor bunu gorenler bana basması gerekiyor diye tepkiler veriyor sizin bebekleriniz nasıldı acaba lutfen fikrnizi paylasrmisinz
Ah kızum olabilir. Bebeklerin mizacı farklı kimisi yüz üstü yatmak istemez taa dönünce yatar kimisi oturmak istemez kimisi basmak istemez. Kimi yan yatar kimi düz. Bunlar önemli değil.
Gelişim kodları farklıdır. Mesela bebeğiniz az da olsa başını tutabiliyor mu. Gülümsüyor mu. İleriki aylarda da dönmeye başlıycak bunları takip edin.
Elin lafını boşverin maşallah herkesin çocuğu da mğkemmel hep en önde takmayın.
Aylık kontrolünde doktorunuz ne diyor bu duruma ki bence gayet normal daha çok küçük kendi agiriigini bacaklarına bindirmeyin zaten ben daha yeni kendi agiriigini baxagina bindiriyorim benim kızım 5.5 aylık.