Çocuk Hastalıkları 3 aylik bebek lutfen cevap yazın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ku667

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
44
3
36
24
Bebegim 3 aylik ayaklarinin ustune hic basmiyor dizlerini kırıyor bunu gorenler bana basması gerekiyor diye tepkiler veriyor sizin bebekleriniz nasıldı acaba lutfen fikrnizi paylasrmisinz

Bebegim 3 aylik ayaklarinin ustune hic basmiyor dizlerini kırıyor bunu gorenler bana basması gerekiyor diye tepkiler veriyor sizin bebekleriniz nasıldı acaba lutfen fikrnizi paylasrmisinz
3aylik çok normal değil mi ki 🙄

Adımlama refleksi yeni doğduklarında oluyor, sonra kayboluyor 4. Ay civarı. Doktor kontrollerine gitmiyor musunuz?

Ah kızum olabilir. Bebeklerin mizacı farklı kimisi yüz üstü yatmak istemez taa dönünce yatar kimisi oturmak istemez kimisi basmak istemez. Kimi yan yatar kimi düz. Bunlar önemli değil.

Gelişim kodları farklıdır. Mesela bebeğiniz az da olsa başını tutabiliyor mu. Gülümsüyor mu. İleriki aylarda da dönmeye başlıycak bunları takip edin.

Elin lafını boşverin maşallah herkesin çocuğu da mğkemmel hep en önde😅 takmayın.

Aylık kontrolünde doktorunuz ne diyor bu duruma ki bence gayet normal daha çok küçük kendi agiriigini bacaklarına bindirmeyin zaten ben daha yeni kendi agiriigini baxagina bindiriyorim benim kızım 5.5 aylık.

Back
X