3 aylık evliyim boşanıyoruz

GoruyorsunuzMukemmel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
867
555
103
35
6 aylık nişanlılık dönemimiz oldu. bu dönem boyunca sadece birbirimizi tanıdıgımızı zannettik,kalbim ısındandıgından mıdır bilinmez bazı şeyleri irdelemedim ya da toylugumdan. çevreme de hep güzel yüzünü gösterdi.elle tutulur fazla bi problemimiz olmadı ama asıl sorunlar evlendikten sonra gün yüzüne çıktı. benden gizlediği asabiyeti,kibri,hırsı,bencilliği,merhametsizliği ve şiddet yanlılığı bunların hepsini bu süre boyunca yaşadım.hastalandıgımda dahi numara yapıyo oldum.bi başımı okşamadı şefkat göstermedi işi düştükçe bana yanaştıgını Allah biliyo onun dışında bana sevgi göstermedi,neden mi ? Adamın orda bi itibarı varmış.. ben konuşursam konuşur,konuşmazsam kös kös tv izlerdi.tartıştıgımızda çevirip bi yüzünü bile bakmazdı (haksız dahi olsa) Bu ona verdiğim 2. ve son şanstı.Pişman oldugunu ve düzelecegini söylemişti. En azından şans vermedi olmamak için ve herkesin 2.bi şansı hakettiğini düşündüğüm için verdim o şansı ona ve boğazıma bıçak dayamadıgı kaldı.tartışmalarımızda şimdiden 'seni döverim,öldürürüm' ler başladı. el uzatmalar başladı. 'vur lan vur dövsene senin adamlıgın ancak budur' dediğimde yeltenemedi vurmaya. 'seni öldürürüm' dediğinde de boğazıma davrandı,sıktı demiyorum davrandı. Neden? Gözüm korksun bak bu beni boğabilir öldürebilir diye düşünmem için. Onun istediği sorgusuz sualsiz ona köpek gibi itaat etmem ve kendimden vazgeçmemdi.Belki yüksek ihtimalle sonradan 3 5 çocukla boynuz takılmış biri olarak da tekmeyi yememdi diye düşünüyorum.Genelde böyle bitiyo.. Velhasıl kelam bitirdim o da zorluk çıkarmadı en azından tamam dedi.

Burdan anlıcagınız kızlar,henüz evlenmemişseniz bakın görün bu örnekleri. İyi tanıyın araştırın çevrenizdekiler iyi araştırsın her bi bokunu öğrenin,kışkırtın tahrik edin nereye kadar gidebiliyo sabrı,benim için napabilir diye bunları öğrenin.Ve sizin için kendinden zaman zaman veremicek insanlar için vaktinizi boşa harcamayın.Benim 1 senem boşa gitti. Allah'tan erken uyandım. Korunmadıgım bi kaç sefer oldu ve dua ediyorum inşallah bi bebek filan yoktur. Siz de dua edin.Sevildiğiniz yerde kalın ;)

Kendini kurtarmissin cocuk olsa daha zor olurdu hakkinda hayirlisi aslinda evet nisanlilik doneminde bazi seyler ortaya cikiyor ama genelde evlenince degisir ben onu degistirirm diye dusunuluyor ve sonu iste boyle oluyor gormezden gelmek sorunlari hasir alti yapmamak lazim

Kendini kurtarmissin cocuk olsa daha zor olurdu hakkinda hayirlisi aslinda evet nisanlilik doneminde bazi seyler ortaya cikiyor ama genelde evlenince degisir ben onu degistirirm diye dusunuluyor ve sonu iste boyle oluyor gormezden gelmek sorunlari hasir alti yapmamak lazim
Kendisi itiraf etti bana, nişanlıyken ben seni kandırdım kendimi iyi tanıttım diye geçen gün sarıldı ağladı bana. Yani işte böyle. Tanıdım diyosun ama gerçek yüzlerini göstermiyolar. Allah da bildiği gibi yapsın

resmen kurtulmussun.ailen de arkandaysa hic durma.. İnsallah bebegin yoktur evet.. Bunun icin hemen tahlil yaptirmalisin...

Bak haklısın bır konuda,eski sevgılım le bır olay yaşadık,dışarda başımıza bırşey geldi başka erkek olsa ortalığı yakar yıkar küfür eder benden yanındakınden çıkarırdı hırsını,o ise sakın kalıd çözümledi,o an onunla evlemeye karar verdım,hep teklif edıyordu,kabul ettim,ama olmadı meğer oda benı başka türlü kandırmış,yanı sabrını ölçün doyorsunda,yok bacım oda değil,çok geçmiş olsun

Bak haklısın bır konuda,eski sevgılım le bır olay yaşadık,dışarda başımıza bırşey geldi başka erkek olsa ortalığı yakar yıkar küfür eder benden yanındakınden çıkarırdı hırsını,o ise sakın kalıd çözümledi,o an onunla evlemeye karar verdım,hep teklif edıyordu,kabul ettim,ama olmadı meğer oda benı başka türlü kandırmış,yanı sabrını ölçün doyorsunda,yok bacım oda değil,çok geçmiş olsun
evlilik oynanan bi kumardır ne kadar emin oldugunu sanarsan san umdugun gibi bulamıcaksın hiç bi zaman.insan olarak kalabilmeleri yeterli oysa ki bi çok kadın için evliliğin sürmesi için.ama hayvanlaşıyolar abi.

boşanma sürecin bitti tahminen hakkında hayırlsı olsun çok iyi yapmışsın bence zırt pırt boşanmaya karşıyım ama olmaz bu ohhh salla gitsin gelsin güzle güzel adamlar başlasın hayat :KK73::KK73::KK73:

GoruyorsunuzMukemmel GoruyorsunuzMukemmel hic bir erkegi ayni eve girmeden taniyamiyosun evlenmeden ayni evde yasamadan istedigin kadar yilini harca tanimak icin nafile taniyamiyosun.bende senin gibiyim ama sen benden daha sanslisin bebegin olmamis ve yanlis yoldan erken donebilmissin.benim bebegim var 7 aylik suan evliligim cok kotu em azindan benim icin artik cekilmez bi halde ne yapacagimi biliyorum ne yapmam gerektigini biliyorum ama bebegime kiyamiyorum ona karsi sorumlulugum var ve onu yerine getiriyorum.evlilikten beklentim artik sifir.daha dun cok buyuk bi kavga ettik ve ben artik onu gormezden gelmeye sadece sorularina cvp vermeye karar verdim o kadar...

GoruyorsunuzMukemmel GoruyorsunuzMukemmel hic bir erkegi ayni eve girmeden taniyamiyosun evlenmeden ayni evde yasamadan istedigin kadar yilini harca tanimak icin nafile taniyamiyosun.bende senin gibiyim ama sen benden daha sanslisin bebegin olmamis ve yanlis yoldan erken donebilmissin.benim bebegim var 7 aylik suan evliligim cok kotu em azindan benim icin artik cekilmez bi halde ne yapacagimi biliyorum ne yapmam gerektigini biliyorum ama bebegime kiyamiyorum ona karsi sorumlulugum var ve onu yerine getiriyorum.evlilikten beklentim artik sifir.daha dun cok buyuk bi kavga ettik ve ben artik onu gormezden gelmeye sadece sorularina cvp vermeye karar verdim o kadar...
Ne yapman gerektiğini biliyosun ama bence yapmamakta hatalısın.Bebeginin olmuş olması senin için baglayıcı unsur olmamalı,çünkü o da senin içinde bulundugun ortamda yetişecek ve inan senin şu anki ruh halinden daha da olumsuz bi ruh haline bürünecek saglıklı bi aile ortamında yetişemedigi için. Bence bundan sonra hayatını en çok bebegini düşünerek yönlendir,yardım al ve güvendiğin kişilere sor.Bence aynısını diyeceklerdir.Sen artık onun annesisin ve en güzel şekilde yetiştirmek senin görevin.Babası babalıgını yapamıyosa bunu da sen üstlenmelisin.Benim yorumlamam bu kadar

Back
X