- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
6 aylık nişanlılık dönemimiz oldu. bu dönem boyunca sadece birbirimizi tanıdıgımızı zannettik,kalbim ısındandıgından mıdır bilinmez bazı şeyleri irdelemedim ya da toylugumdan. çevreme de hep güzel yüzünü gösterdi.elle tutulur fazla bi problemimiz olmadı ama asıl sorunlar evlendikten sonra gün yüzüne çıktı. benden gizlediği asabiyeti,kibri,hırsı,bencilliği,merhametsizliği ve şiddet yanlılığı bunların hepsini bu süre boyunca yaşadım.hastalandıgımda dahi numara yapıyo oldum.bi başımı okşamadı şefkat göstermedi işi düştükçe bana yanaştıgını Allah biliyo onun dışında bana sevgi göstermedi,neden mi ? Adamın orda bi itibarı varmış.. ben konuşursam konuşur,konuşmazsam kös kös tv izlerdi.tartıştıgımızda çevirip bi yüzünü bile bakmazdı (haksız dahi olsa) Bu ona verdiğim 2. ve son şanstı.Pişman oldugunu ve düzelecegini söylemişti. En azından şans vermedi olmamak için ve herkesin 2.bi şansı hakettiğini düşündüğüm için verdim o şansı ona ve boğazıma bıçak dayamadıgı kaldı.tartışmalarımızda şimdiden 'seni döverim,öldürürüm' ler başladı. el uzatmalar başladı. 'vur lan vur dövsene senin adamlıgın ancak budur' dediğimde yeltenemedi vurmaya. 'seni öldürürüm' dediğinde de boğazıma davrandı,sıktı demiyorum davrandı. Neden? Gözüm korksun bak bu beni boğabilir öldürebilir diye düşünmem için. Onun istediği sorgusuz sualsiz ona köpek gibi itaat etmem ve kendimden vazgeçmemdi.Belki yüksek ihtimalle sonradan 3 5 çocukla boynuz takılmış biri olarak da tekmeyi yememdi diye düşünüyorum.Genelde böyle bitiyo.. Velhasıl kelam bitirdim o da zorluk çıkarmadı en azından tamam dedi.
Burdan anlıcagınız kızlar,henüz evlenmemişseniz bakın görün bu örnekleri. İyi tanıyın araştırın çevrenizdekiler iyi araştırsın her bi bokunu öğrenin,kışkırtın tahrik edin nereye kadar gidebiliyo sabrı,benim için napabilir diye bunları öğrenin.Ve sizin için kendinden zaman zaman veremicek insanlar için vaktinizi boşa harcamayın.Benim 1 senem boşa gitti. Allah'tan erken uyandım. Korunmadıgım bi kaç sefer oldu ve dua ediyorum inşallah bi bebek filan yoktur. Siz de dua edin.Sevildiğiniz yerde kalın
Burdan anlıcagınız kızlar,henüz evlenmemişseniz bakın görün bu örnekleri. İyi tanıyın araştırın çevrenizdekiler iyi araştırsın her bi bokunu öğrenin,kışkırtın tahrik edin nereye kadar gidebiliyo sabrı,benim için napabilir diye bunları öğrenin.Ve sizin için kendinden zaman zaman veremicek insanlar için vaktinizi boşa harcamayın.Benim 1 senem boşa gitti. Allah'tan erken uyandım. Korunmadıgım bi kaç sefer oldu ve dua ediyorum inşallah bi bebek filan yoktur. Siz de dua edin.Sevildiğiniz yerde kalın