19 kasimda evlendim esim surekli olarak agresif ve herseye sinirlenip ofke patlamasi yasiyor her ofkelendiginde seni bosayacagim evimden defol git diyor evlendigimizden beri 2 kez siddet gordum 2.de karakola gidip uzaklastirma istedim buarada 11 haftalik hamileyim her kizdiginda cocugu aldiracagim dedi bende direndim istemedim dogur kendin bakarsin dedi her ozelimizi annesine anlatiyor hep kizgin oldugu icin tehtit ediyor beni dovmekle ve bosamakla belki 200 sayfalik tehtit icerikli mesaji var hepsinden 1 gun sonra da ben seni seviyorum seven insan kiskanir diye sacmalik yapiyor o kadar usandim ki guvenip inanip evlendigim insan canavara donustu hic bir arkadasimla gorusmemi istemiyor tek basima evden cikmami istemiyor markete bile ciktigim zaman burnumdan getiriyor yerli yersiz kiyafete yuruyusume bile sorun yapiyor paronayaklasiyor doktora gtmeye razi oldugu icin son kez affetmistim ama gordum ki verilen ilaclari bile icmemis terk edip anneme geldim cocugu tek basima doguracagim mahkeme acsam hakim bosanmayi uzatir mi ? Elimde ona ait telefon gorusme kayitlarimiz whatsap mesajlarimin ekran goruntusu var annem bu durumda tutarsiz davranislarina sahitlik edebilir mi ? Asalamasindan kucuk gormesinden biktim calistigim isten kiskanclik yuzunden cikardi en ufak tartismada ac karnini ben doyuruyorum diyor