3 aylik evliyim bosanmak icin ne yapmaliyim

Cilekkedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
3
1
1
33
19 kasimda evlendim esim surekli olarak agresif ve herseye sinirlenip ofke patlamasi yasiyor her ofkelendiginde seni bosayacagim evimden defol git diyor evlendigimizden beri 2 kez siddet gordum 2.de karakola gidip uzaklastirma istedim buarada 11 haftalik hamileyim her kizdiginda cocugu aldiracagim dedi bende direndim istemedim dogur kendin bakarsin dedi her ozelimizi annesine anlatiyor hep kizgin oldugu icin tehtit ediyor beni dovmekle ve bosamakla belki 200 sayfalik tehtit icerikli mesaji var hepsinden 1 gun sonra da ben seni seviyorum seven insan kiskanir diye sacmalik yapiyor o kadar usandim ki guvenip inanip evlendigim insan canavara donustu hic bir arkadasimla gorusmemi istemiyor tek basima evden cikmami istemiyor markete bile ciktigim zaman burnumdan getiriyor yerli yersiz kiyafete yuruyusume bile sorun yapiyor paronayaklasiyor doktora gtmeye razi oldugu icin son kez affetmistim ama gordum ki verilen ilaclari bile icmemis terk edip anneme geldim cocugu tek basima doguracagim mahkeme acsam hakim bosanmayi uzatir mi ? Elimde ona ait telefon gorusme kayitlarimiz whatsap mesajlarimin ekran goruntusu var annem bu durumda tutarsiz davranislarina sahitlik edebilir mi ? Asalamasindan kucuk gormesinden biktim calistigim isten kiskanclik yuzunden cikardi en ufak tartismada ac karnini ben doyuruyorum diyor

Whatsapp konuşmalarınızı delil olarak kullanabilirsiniz, anneniz de şahitlik yapabilir. Çekişmeli boşanma davaları maalesef uzun sürüyor ama evliliğinizin üzerinden 1 yıl geçmediği için anlaşmalı boşanma ihtimaliniz yok zaten.

Whatsapp konuşmalarınızı delil olarak kullanabilirsiniz, anneniz de şahitlik yapabilir. Çekişmeli boşanma davaları maalesef uzun sürüyor ama evliliğinizin üzerinden 1 yıl geçmediği için anlaşmalı boşanma ihtimaliniz yok zaten.
Tesekkurler cevapladiginiz icin gebe oldugumdqn dolayi saglik ocagina gittim durumu anlatinca onlar beni sosyal hizmetlere yonlendirdiler aravi olup psikolog ve avukatla gorusecegim yarin hayirlisi

çok üzüldüm :(( kendinize dikkat edin lütfen yanınızda olanlardan destek ve güç almaktan çekinmeyin böyle insanlardan her şey beklenir

çok üzüldüm :KK43:( kendinize dikkat edin lütfen yanınızda olanlardan destek ve güç almaktan çekinmeyin böyle insanlardan her şey beklenir
Evet gercekten her turlu kotulugu bekliyorum kotuyle ugrasmak kadar yorucu ve caresiz bir durum yok cok pismanim evlendigim icin keskelerde kaldim

Öncelikle çok geçmiş olsun.. Kadına yönelik şiddet, maalesef ruhsal ve bedensel bütünlüğümüze zarar veren bir halk sağlığı sorunu. Fiziksel, cinsel ve ekonomik şiddet görmek, yaşananlara tanık olan çocukları da maalesef olumsuz etkiliyor. Genelde sosyo ekonomik düzeyi düşük, eşe mecbur olmak bu hakkı onlara tanıyor gibi gözükse de, hiç bir kadın bu şekilde bir muameleyi hak etmiyor. Şiddet ve taciz başlamışsa eğer, maalesef bunun devamı gelecektir. Ankara'da yaşıyorsanız size bir hukuk bürosu tavsiye edebilirim. Çukurambar'da Kayı Hukuk ve Danışmanlık Avukat Oğuzhan KARA. Biz de kendisine kızkardeşimin boşanma davası için vekalet vermiştik. Bu süreci çok iyi takip etti; velayet ve mal rejimi konusunda dava tamamen lehimize sonuçlandı. Umarım size de faydası olur. Sevgiyle, sağlıcakla kalın :KK68:

Back
X