3 aylık evliyim kaynanamla aram kötü

selvia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
114
11
33
30
3 aylık evliyim hemde hamileyim. Kaynanam nişanlıyken çok iyi davranırdı şimdi ise kötü. Hamileyim mide bulantım çok fazla yemek felan yapamıyorum deterjan kokuları felan beni maf ediyor. Bunu bilerek kaynanam sen yat diyor ben işini yaparım dior. Ben elleme yapma diyorum dinlemiyor. Kocam gereken yardımı yapıyor. Iyi hoş islerimi yaptı diye dua ediyordum ki geçen anneme beni kötülüyor. Diyor hiç bir iş yapmıyor herseyini ben yapıyorum. Kılını kıpırdatmıyor felan duyunca çok kötü oldum o günden beri evinin kapısını açmaz oldum konuşmuyorum da hoş geldin bile demiyorum 2 yüzlülük yaptı çünkü. Bugünün bi de yarını var unutuyor ne yapcam ben bilmiyorum şaşırdım:mad:

3 aylık evliyim hemde hamileyim. Kaynanam nişanlıyken çok iyi davranırdı şimdi ise kötü. Hamileyim mide bulantım çok fazla yemek felan yapamıyorum deterjan kokuları felan beni maf ediyor. Bunu bilerek kaynanam sen yat diyor ben işini yaparım dior. Ben elleme yapma diyorum dinlemiyor. Kocam gereken yardımı yapıyor. Iyi hoş islerimi yaptı diye dua ediyordum ki geçen anneme beni kötülüyor. Diyor hiç bir iş yapmıyor herseyini ben yapıyorum. Kılını kıpırdatmıyor felan duyunca çok kötü oldum o günden beri evinin kapısını açmaz oldum konuşmuyorum da hoş geldin bile demiyorum 2 yüzlülük yaptı çünkü. Bugünün bi de yarını var unutuyor ne yapcam ben bilmiyorum şaşırdım:mad:

Ayni apartmanda misiniz?

Seni annen bilmiyor mu biliyor rahat ol...hicbir is yapmasin izin verme hattagerekirse temilikci cagir kendi anneni cagir o bilmesin ama.geldiginde temiz olsun, he bide boyle durumlar da ses kaydi al ki yarin oburguneine bisi solediginde hayir boyle diye ispatetmen kolaylasir..

bir dahakine yapma ben yaparım ,gidip orda burda hakkımda konuşacaksan diyin ve bir daha o evi .ok götürse de kendi işinizi başkasına yaptırmayın ..Zaten iki kişinin yaşadığı evde ne işi oluyor her gün anlamıyorum ben ...

Panik yapma alışirsin..
Ben bu zamana kadar kv si ile arası iyi olan görmedim......

Baştan düzeni oturtmak çok önemli. Çok fazla soğuk değil fakat mesafeli olacaksın derim hep. Ne işinizi yaptıracak kadar sıcak olun ne de arkanizdan konuşunca silip atacak kadar soğuk. Tatlı bir mesafe olursa bunların hiç biri olmaz zaten. ( bazı cidden kötü insanlar hariç)

Bence siz onlar i dinlerken yanlis anlamis olabilirsiniz. Hormonlar biraz fakli oluyor bu dönemde. Kötu bisey dediyse annen ne cevap verdi.merak ettim

annenize "bak ben ne iyi kaynanayım, el bebek gül bebek bakıyorum kızınıza" imajı vermeye çalışmış..

olayı büyütüp eşinizle aranızı bozmayın.. bundan sonra ona iş yaptırmayın yeter..

sevgiler..

O laflari nasil soyledigi onemli. Arkadaslarin dedigi gibi iyilik yaptigini da soylemis olabilir, sikayet etmis de olabilir. Yazdiklarinizdan anlasilmiyor.

İki yüzlülük yapsa neden annenize yapsın ki? Başkasına anlatmış olsa hadi neyse. Belki ona hiç iş yaptırmıyorum yorulmasın diye gibi demiştir. S

Sonuçta annene demis ,belki kv annen bilsin istemistir kötü düsünüp kendini SIKINTIYA sokma canim bak sende anne adayi ilerde kv hamilesin duygusal oluyor insan ...........annen ve kv tabiki yardim edicek ne mutlu sana yardim ediyor esinle arani acma canim huzurunuzu bozmayin tatli dille kv konususa bilirsin

Dedikodunu senin annene niye yapsin yani makul ol. Annene hava atmistir, bak kizina iyi bakiyorum gibisinden hepsi o. Kotu niyet yok

Baştan düzeni oturtmak çok önemli. Çok fazla soğuk değil fakat mesafeli olacaksın derim hep. Ne işinizi yaptıracak kadar sıcak olun ne de arkanizdan konuşunca silip atacak kadar soğuk. Tatlı bir mesafe olursa bunların hiç biri olmaz zaten. ( bazı cidden kötü insanlar hariç)

Bu gerçekten zor bir sey ama yapilmasi gereken en doğru sey..

Bende hamileyim bulantidan mutfaga giremedim. Yemek yapamadim ve yiyemedim. Bunlari bilmesine ragmen ne geldi nede bir kaşık corba getirdi. Herseyime annem kostu ve hic lafini etmedi.

Oyle sessizce kenara cekilecegine , Gerekeni soyleseydin ya kaynanana..

Hayir susup susup kalsan , kadininda yaptigi yanina kalacak..

Ayrica annen seni bilmiyormu , oan annen bile agzinin payini vermeliydi..

Back
X