- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
Kizlar nasilsiniz bayagidir konusamadik sizleride merak ediyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm çok uzunn zaman oldu nasılsnKizlar nasilsiniz bayagidir konusamadik sizleride merak ediyorum :)
Kizlar nasilsiniz bayagidir konusamadik sizleride merak ediyorum :)
Cennette bir melek seni bekliyor olacak hep. Rabbim sana sabır versin. Çok güçlü, sabırlı, inançlı,fedakar ve asil bir annesin inşallah bir melek daha nasip etsin yaradan sana. Dualarımdasın...Şüküreelhamdülillah iyim toplardim bu arada doğum yaptim bebegimin 35. Haftasında.bebeğim 6 saat yasadi sonra minnakim annesine veda etti 34 gün oldu halime binlerce kez şükürler olsun.bir melek annesiyim ama Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin
Sagol canim Allah razi.olsun o beni bir melek annesi yapti gitti gittigi yer guzel bir yer oldugu icin icim rahat.Cennette bir melek seni bekliyor olacak hep. Rabbim sana sabır versin. Çok güçlü, sabırlı, inançlı,fedakar ve asil bir annesin inşallah bir melek daha nasip etsin yaradan sana. Dualarımdasın...![]()
Sizin hamilelikleri nasil
Sagol canim Allah razi.olsun o beni bir melek annesi yapti gitti gittigi yer guzel bir yer oldugu icin icim rahat.
Kizlar nasilsiniz diger anneler heyy neredesiniz hepinizi inanin cok özledim ilk basta konustuklarik.buyuk ihtimalle aldi kucaklarina.bebislerini sizleri merak ediyorum beni habersiz birakmayin birde duasiz birakmayin canlarim opuldunuz