3 aylık hamişlerr toplanalım bii.nasıl gidiyor hamilelik buyrun konuşalım dertleşelim

Şüküreelhamdülillah iyim toplardim bu arada doğum yaptim bebegimin 35. Haftasında.bebeğim 6 saat yasadi sonra minnakim annesine veda etti 34 gün oldu halime binlerce kez şükürler olsun.bir melek annesiyim ama Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin

Şüküreelhamdülillah iyim toplardim bu arada doğum yaptim bebegimin 35. Haftasında.bebeğim 6 saat yasadi sonra minnakim annesine veda etti 34 gün oldu halime binlerce kez şükürler olsun.bir melek annesiyim ama Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin
Cennette bir melek seni bekliyor olacak hep. Rabbim sana sabır versin. Çok güçlü, sabırlı, inançlı,fedakar ve asil bir annesin inşallah bir melek daha nasip etsin yaradan sana. Dualarımdasın... :(

Sizin hamilelikleri nasil
Cennette bir melek seni bekliyor olacak hep. Rabbim sana sabır versin. Çok güçlü, sabırlı, inançlı,fedakar ve asil bir annesin inşallah bir melek daha nasip etsin yaradan sana. Dualarımdasın... :KK43:
Sagol canim Allah razi.olsun o beni bir melek annesi yapti gitti gittigi yer guzel bir yer oldugu icin icim rahat.

Sizin hamilelikleri nasil

Sagol canim Allah razi.olsun o beni bir melek annesi yapti gitti gittigi yer guzel bir yer oldugu icin icim rahat.

Çok Şükür iyi gibi şimdilik. Allah bugünümüzü aratmasın. Güzel haber alırsan yakın zamanda inşallah burdan banada haber vermeyi unutma. Sevgiler... :)

E="yangtze, post: 37865782, member: 633621"]Çok Şükür iyi gibi şimdilik. Allah bugünümüzü aratmasın. Güzel haber alırsan yakın zamanda inşallah burdan banada haber vermeyi unutma. Sevgiler... :)[/QUOTE]
Canom O kadar sey atlattimki 2. Hamilelik icin biraz zamana ihtiyacim var

Her şey o kadar güzel gidiyorki olayları zaten yazdim biliyorsun. Hic boyle birşey beklemiyordum Rabbim en iyisini bilendir.saglicakla cocuklarinizi.kucaklariniza alirsiniz inşallah

E="sibelim_7777, post: 37873893, member: 593976"]Her şey o kadar güzel gidiyorki olayları zaten yazdim biliyorsun. Hic boyle birşey beklemiyordum Rabbim en iyisini bilendir.saglicakla cocuklarinizi.kucaklariniza alirsiniz inşallah[/QUOTE]
Yuzun hep Gülsün inşallah. Allah çok büyük kuşkusuz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Kizlar nasilsiniz diger anneler heyy neredesiniz hepinizi inanin cok özledim ilk basta konustuklarik.buyuk ihtimalle aldi kucaklarina.bebislerini sizleri merak ediyorum beni habersiz birakmayin birde duasiz birakmayin canlarim opuldunuz

Kizlar nasilsiniz diger anneler heyy neredesiniz hepinizi inanin cok özledim ilk basta konustuklarik.buyuk ihtimalle aldi kucaklarina.bebislerini sizleri merak ediyorum beni habersiz birakmayin birde duasiz birakmayin canlarim opuldunuz

rabbim sana sabırlar versin.meleğin seni bekliyor cennette..
benim bebişim de 50 günlük teyzesi ellerinden öper.rabbim sana sağlıklı sıhhatli bir evlat versin.

Back
X