3 AYLIK İĞNE

Kadindoktoruolankadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
60
15
8
26
Arkadaslar selamünaleyküm hayırlı ramazanlar. Daha az önce 3 aylık iğne diye bir şey öğrendim ama İnternette yazanlardan hiçbir şey anlamadım. Hamile kalmak için mi kalmamak için mi vuruluyor bilgisi olan açıklayabilir mi

Arkadaslar selamünaleyküm hayırlı ramazanlar. Daha az önce 3 aylık iğne diye bir şey öğrendim ama İnternette yazanlardan hiçbir şey anlamadım. Hamile kalmak için mi kalmamak için mi vuruluyor bilgisi olan açıklayabilir mi
Kalmamak için vuruluyor canım.
Kardeşim 2-3 sene kullandı.ama hormonlara çok etkisi varmış.arastir yaptiracaksan.
Gerçekten sonrasında sorunla karşılaşan çok insan oldu.
Regli düzensizliği gibi.

Kalmamak için vuruluyor canım.
Kardeşim 2-3 sene kullandı.ama hormonlara çok etkisi varmış.arastir yaptiracaksan.
Gerçekten sonrasında sorunla karşılaşan çok insan oldu.
Regli düzensizliği gibi.
Ay yok canım ben hamile kalmaya çalışıyorum uzun zamandır eğer Hamile kaldırıyorsa diye sordum o zaman Allah korusun. Peki Hamile kalan birisi de vurulabiliyor mu iğneleri biliyor musun?

Ay yok canım ben hamile kalmaya çalışıyorum uzun zamandır eğer Hamile kaldırıyorsa diye sordum o zaman Allah korusun. Peki Hamile kalan birisi de vurulabiliyor mu iğneleri biliyor musun?
Hayır canım hamilelikte kullanıldığını hiç duymadım.
Hamile kalmamak için ertesi gün hapları falan var ama iğne bilmiyorum.
3 aylık iğneler korunma yöntemi ama hormonlara etkisi kötü.

merhaba,
çok ta sorun değil ama arkadaşları pek dikkate almıyorsunuz sanırım. Zira yeni üyelik alıp yanı soruyu soruyorsunuz? Şifre sorunu ise bize yazın yardımcı olalım ama bu şifre sorunu da değil sanki psikolojik bir ikilemtekus.

@PINARCESMESI @SEVDASSS @Selllanaa ve kasım ayında iptal ettirdiğiniz K Kadindoktoruolankadin

bakın gerçekten normal değil bu davranış. Ben hepinizi bir uzaklaştırayım uzaklaşmak size iyi gelecektir.

Back
X