3 aylik igneler hk

• Konu Sahibi Konu Sahibi mecel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mecel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
35
3
46
İstanbul
Merhabalar 27 aylık kızım ve 7 buçuk aylık oğlum var oğlum.biraz zamansız geldi doğum sonrasında doktorun en garanti yöntemin 3 aylık iğne olduğunu söyledi ona başladım iki gün önce 3.ignemi oldum. Çok fazla düzensizlik yaptı iki ay hic hastalanmayip sonra 25 gün hasta geciriyorum. Benim sorum su yine iki ayı geçti hastalanmadim hamilelik durumum yoktur umarım en büyük korkum bu 3 aylık iğne kullanıp hamile kalan varmi

Bende yeni doğum yaptım 4 aylik oğlum var süte gecmeyen tek korunma yöntemiymis 3 aylık iğneler oldum ilkini ama ne kadar güvenilir bendee merak ediyorum

Bu iğneleri kullanan yok sanırım
Sürekli sislik ve akintim var ama hastalık yok kafayı yiyecegim

Nasıl yani anlamadım siz kullanıyor musunuz dogumdan kalma ödemleri atamamissinizdir blki akıntı içinde doktora gidin derim bnm dogumdan sonraki 3.adetim

Nasıl yani anlamadım siz kullanıyor musunuz dogumdan kalma ödemleri atamamissinizdir blki akıntı içinde doktora gidin derim bnm dogumdan sonraki 3.adetim
Son bir aydır hastayim ama bırakıyorum iğneyi hormonlarım çok dengezsizlesti 2 ay yada 3 ay olmuyorum sonra bir ay hasta en iyisi farklı şeyler denemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…