Bebek Beslenmesi 3 aylık kızım emmeyi birden reddediyo :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

busraug_1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
306
73
123
Lütfen başına gelen varsa yardımcı olsun allah rızası için moralim o kadar bozukku kızım birden emmeyi reddediyor ama nasıl ağlıyo almamak için ağzına deydigi anda ağlıyo bazen uykuluyken bin bir zahmetle tutuyo ordada çok kısa emiyo zaten gece aynı zorla emiyo sütmde o kadar bol ki lütfen yardımcı olun doyamadım ben kuzumu emzirmeye ( ağlamaktan gözlerim şişti

Canim endiselenme 3ayda bebeklerde oluyo bu stres yapma benim kizim da oyle
Sabirla bekle acikdiginda zaten emecek emme nedenleri:
-yaninda biri olmasi
-oda degisilikligi
-baska bi yerde olma
-senin emzirirken konsman
-parfum degisikligi

Kesinlikle ona emzirme odasi belirle bu yatak odasi oturma yahut salon hangisinde emdigini kontrol et o sekilde dene bakalim sonuc degisecekmi
Benim kizmda uyurken emzirim diye dusunurdum agzinin ucuyla alirdi kuvvetli cekmezdi suan emerken kimse yanimizda olmaz ikimiz basbasa oluruz disara emmez beni ne bilim iste annelik zor yaaa...

Sende stres yapma endiseli olma cunku anne endiseli kaygili oldugunda bebek tedirgin olurmus bu yusdende emmezmis

öncelikle dikkatini çekecek şeylerin olmadığı mümkünse karanlık bir oda olmalı.ve hep aynı yerde aynı noktada emzirin.mesela ben yatağın aynı köşesinde emziriyorum.Aynı sorunu bizde yaşadık yaklaşık 1.5 ay.Şuan kısmen düzeldi.Sütünüz bolmuş ne güzel, emmediği zamanlar sağın ve buzluğa atın süt saklama poşetleri var alırsınız eczaneden.Muhtemelen siz vazgeçmezseniz tekrar başlayacaktır ama diyelimki başlamadı.sütünüzden ekbesin yaparsınız 5. aydan sonra(yoğurt vb).Moralinizi bozmayın sütünüz kesilmesin ve emmediği zamanlarda lütfen sağın.

slm öncelikle bebeğinizi güle güle büyütün. sızın gibi bizde 3 aylıkken başlayan memeyi reddetme problemi yaşadık halada yaşıyoruz.ben inatla emzirdim(ayakta,yatarak,karanlık oda,uyuduktan sonra)bir müddet sonra sadece uyku öncesi emdi binbir zorlukla.hareketlenmeye başlayıca kilo kaybetti.Hep dua ediyordum Allahım bari 6 aylık olana kadar emsin diye.6.aydan sonra ek gıdaya geçtik ve sadece uyuma öncesi emdi.sütüm o kadar çoktu ki kesilmesin diye sağdım dolaba koydum(tat zamanla değiştiğinden herhalde beyimiz onada burun kıvıryo içmiyo heba oldu o kadar süt).oğlum suan 9,5 aylık hala sadece uyku öncesi emiyo.demem o ki stres yapmayın ama emzirmektende vazgeçmeyin emmediği zamanlarda sütünüzü sağın.inşallah tekrar döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…