Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba , 12 haftalık hamileyim . İki gündür kahverengimsi şekilde akıntım oluyordu , bugün biraz daha fazlalaştı . Yaşayan var mı bilgilerinizi paylasir misiniz
Arkadaşlar merhaba , 12 haftalık hamileyim . İki gündür kahverengimsi şekilde akıntım oluyordu , bugün biraz daha fazlalaştı . Yaşayan var mı bilgilerinizi paylasir misiniz
Doktorlar kahve rengi lekenin o kadar önemli olmadığını ama kan rengine döndüğünde sıkıntı olduğunu söylüyorlar siz yinede doktora gidin hemen düşük tehlikesi için ilaç verirler..
Dr gittiğimde bebeğe baktı zaten ikili tarama testi zamanıydı . Akıntıdan da bahsettim alttan bakıp kültür testi için örnek aldı . Kültür sonucu çıktığında arayıp bilgi verip duruma göre fitil vereceğini söyledi ,sonuç henüz çıkmadı . Ama bu kahverengi akıntı 4 gün falan sürdü , sonra geçti şuan normal akıntılar var günlük ped kullanıyorum her lavaboya gittiğimde değiştiriyorum .
İnşallah sende de ciddi bir durum yoktur da bebeğini sende sagliklica gördüğünde için rahatlar ben el salladigini gördüğümde keyfinin yerinde olduğunu düşünerek rahatladım içini ferah tut lutfen , doktorum bana öyle dedi .