3 aylıkken kahverengi akinti

rkye06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
23
12
3
32
Arkadaşlar merhaba , 12 haftalık hamileyim . İki gündür kahverengimsi şekilde akıntım oluyordu , bugün biraz daha fazlalaştı . Yaşayan var mı bilgilerinizi paylasir misiniz 😔

Arkadaşlar merhaba , 12 haftalık hamileyim . İki gündür kahverengimsi şekilde akıntım oluyordu , bugün biraz daha fazlalaştı . Yaşayan var mı bilgilerinizi paylasir misiniz 😔
bence herkesin yaşadığı aynı olmayabilir rike atmayın dr gidin

Yarına randevum var , sürekli yatıyorum . Aklıma takıldı yaşayan varmı acaba diye merak ettim 😟

Doktorlar kahve rengi lekenin o kadar önemli olmadığını ama kan rengine döndüğünde sıkıntı olduğunu söylüyorlar siz yinede doktora gidin hemen düşük tehlikesi için ilaç verirler..

Anne olmak ne zormuş, her anımız şimdiden panikle geçiyor 😟 yarına randevum var insallah önemli birşey yoktur . 🤦

Anne olmak ne zormuş, her anımız şimdiden panikle geçiyor 😟 yarına randevum var insallah önemli birşey yoktur . 🤦
Merhaba son durumunuz nedir acaba? Dr ne dedi? Ben de 12. Haftadayım ve kahverengi akıntım var, yarın da dr kontrolüne gideceğim

Dr gittiğimde bebeğe baktı zaten ikili tarama testi zamanıydı . Akıntıdan da bahsettim alttan bakıp kültür testi için örnek aldı . Kültür sonucu çıktığında arayıp bilgi verip duruma göre fitil vereceğini söyledi ,sonuç henüz çıkmadı . Ama bu kahverengi akıntı 4 gün falan sürdü , sonra geçti şuan normal akıntılar var günlük ped kullanıyorum her lavaboya gittiğimde değiştiriyorum .

İnşallah sende de ciddi bir durum yoktur da bebeğini sende sagliklica gördüğünde için rahatlar 😊 ben el salladigini gördüğümde keyfinin yerinde olduğunu düşünerek rahatladım 🧿🥰 içini ferah tut lutfen , doktorum bana öyle dedi .

Back
X