Arkadaşlar merhaba , 12 haftalık hamileyim . İki gündür kahverengimsi şekilde akıntım oluyordu , bugün biraz daha fazlalaştı . Yaşayan var mı bilgilerinizi paylasir misiniz
Arkadaşlar merhaba , 12 haftalık hamileyim . İki gündür kahverengimsi şekilde akıntım oluyordu , bugün biraz daha fazlalaştı . Yaşayan var mı bilgilerinizi paylasir misiniz
Doktorlar kahve rengi lekenin o kadar önemli olmadığını ama kan rengine döndüğünde sıkıntı olduğunu söylüyorlar siz yinede doktora gidin hemen düşük tehlikesi için ilaç verirler..
Dr gittiğimde bebeğe baktı zaten ikili tarama testi zamanıydı . Akıntıdan da bahsettim alttan bakıp kültür testi için örnek aldı . Kültür sonucu çıktığında arayıp bilgi verip duruma göre fitil vereceğini söyledi ,sonuç henüz çıkmadı . Ama bu kahverengi akıntı 4 gün falan sürdü , sonra geçti şuan normal akıntılar var günlük ped kullanıyorum her lavaboya gittiğimde değiştiriyorum .
İnşallah sende de ciddi bir durum yoktur da bebeğini sende sagliklica gördüğünde için rahatlar ben el salladigini gördüğümde keyfinin yerinde olduğunu düşünerek rahatladım içini ferah tut lutfen , doktorum bana öyle dedi .