3 aylıkken kahverengi akinti

rkye06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
23
12
3
32
Arkadaşlar merhaba , 12 haftalık hamileyim . İki gündür kahverengimsi şekilde akıntım oluyordu , bugün biraz daha fazlalaştı . Yaşayan var mı bilgilerinizi paylasir misiniz

Arkadaşlar merhaba , 12 haftalık hamileyim . İki gündür kahverengimsi şekilde akıntım oluyordu , bugün biraz daha fazlalaştı . Yaşayan var mı bilgilerinizi paylasir misiniz
bence herkesin yaşadığı aynı olmayabilir rike atmayın dr gidin

Yarına randevum var , sürekli yatıyorum . Aklıma takıldı yaşayan varmı acaba diye merak ettim

Doktorlar kahve rengi lekenin o kadar önemli olmadığını ama kan rengine döndüğünde sıkıntı olduğunu söylüyorlar siz yinede doktora gidin hemen düşük tehlikesi için ilaç verirler..

Anne olmak ne zormuş, her anımız şimdiden panikle geçiyor yarına randevum var insallah önemli birşey yoktur .

Anne olmak ne zormuş, her anımız şimdiden panikle geçiyor yarına randevum var insallah önemli birşey yoktur .
Merhaba son durumunuz nedir acaba? Dr ne dedi? Ben de 12. Haftadayım ve kahverengi akıntım var, yarın da dr kontrolüne gideceğim

Dr gittiğimde bebeğe baktı zaten ikili tarama testi zamanıydı . Akıntıdan da bahsettim alttan bakıp kültür testi için örnek aldı . Kültür sonucu çıktığında arayıp bilgi verip duruma göre fitil vereceğini söyledi ,sonuç henüz çıkmadı . Ama bu kahverengi akıntı 4 gün falan sürdü , sonra geçti şuan normal akıntılar var günlük ped kullanıyorum her lavaboya gittiğimde değiştiriyorum .

İnşallah sende de ciddi bir durum yoktur da bebeğini sende sagliklica gördüğünde için rahatlar ben el salladigini gördüğümde keyfinin yerinde olduğunu düşünerek rahatladım içini ferah tut lutfen , doktorum bana öyle dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…