3 Başarısız Aşılama

dublemutluluk

hayat çocuklarım ve eşimle güzel..
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
2.155
598
198
6 ocakta 3. aşılamam yapıldı... 14 ocakta lekelenme oldu, hiçbir adet belirtim yoktu 16 Ocaktada da az da olsa kanama oldu bir kaç gün sürdü ama normal adet günlerine çok az oldu daha çok parçalar vardı. diğer aşılamalarımda böyle bir şey olmamıştı ikisinden de aşılamadan 12 gün sonra normal bir şekilde adet olmuştum.....26 Ocakta da ise adet oldum bu defa normal oldu, adet öncesi belirtilerimi de yaşadım ve hala devam ediyor...
daha önceki adet tarihim 21 Aralık döngüm de 32 gün... herhangi bir sorunum da yok

Semen elde etme yöntemi : Masturbasyon Sayım yapılan chamber : Makler Perhiz süresi (gün) : 3 Volüm (ml) : 5 Likefaksiyon süresi (dakika) : 20 Viskozite : <2 Koku : Spermine Renk : Beyazımsı Agglutinasyon : 0 Konsantrasyon (milyon/ml) : 30 Toplam motilite progresif (%) : 80 Progresif motilite Hızlı (%) : 20 Progresif motilite Orta (%) : 40 Progresif motilite Yavaş (%) : 20 Toplam motilite nonprogresif (%) : 13 Toplam motilite Progresif + nonprogresif (%) : 93 Toplam progresif motil sperm / ejekulat (milyon) : 120 Toplam motil sperm/ejekulat (milyon) : 140 Toplam sperm / ejekulat (milyon) : 150 PHSS-total progresif hareketli sperm sayısı (milyo : 24 Sperm hazırlama yöntemi : Swim up Volüm (ml) : 0,7 Sperm hazırlık sonrası konsantrasyon (milyon/ml) : 34 Total Progresif motil sperm (%) : 94 TMPSS (milyon) : 22

sizce bu durumun nedeni ne olabilir?
eşimin de değerlerini değerlendirebilir misiniz?

Teşekkürler, iyi çalışmalar

Son düzenleme:
merhaba geçmiş olsun öncelikle 3 kez aşılama tedavisi sırasında da sıkıntılarınız olmuş ama olumsuz olmuş sonucunuz. sperm değerleri iyi benim tavsiyem artık aşılma tedacvisini bırakmak ve tüp bebek için konuşmaktır. doktorunuz da sizi bu konuda yönelendirecektir. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…