3.bebek konusu

Bende 36 yaşındayım, 11 yaş ve 5 yaş iki çocuğum var ama bnm aklımda da bi tane daha yapsam fikri hep var ama yaparsamda pişman olucam bazı sağlık sorunlarım var bakmak zor gelecek birde şuan tam olarak rahatladım ikiside okula gidiyor kendime zamanım kaldı ama bi yandan da evde yine bebek kokusu arıyorum kararsızım. Sizde yapmazsam ilerde pişman olacağım diyorsanız bencede pişman olursunuz oyum bebek yapmaya 🫣

Ben 35 yaşındayım. Kızlarım 2 ve 9 yaşında. Allah uzun sağlıklı ömür versin tabi ama aralarını bu kadar açtığım için dev pişmanım. Biri 9 biri 5 6 falan olsa iyiydi mesela çünkü kafam rahatlamış olurdu :D aileme de yakınım, iyi kötü destek de alıyorum yani. Ama yine de büyütseydim iyiydi diyorum.
Siz görüyorum ki böyle düşünmüyorsunuz, yapın gitsin.

Ben çalıştığım zaman kızım okula başladı öyle başladım çalışmaya. Sonra oğlum süpriz yumurta oldu bize 😁 hiç hesapta yokken 1 sene anca çalışabildim sonra sil baştan oldu herşey tam rahata alıştım derken yeniden bebek büyütmek öyle zor oldu ki bana. İyiki olmuş oğlum gelmek istemiş dünyaya iyiki gelmiş tabii ki bir kızım vardı birde oğlum oldu.. ve bir çocuğu büyütmek iyi ebeveyn olmak öyle zor ki.. bana 2 çocuk yetiyor gerçekten hani öylekii içimden yeniden bebek yapsammı bebek sevsemmi diye geçmiyo bilee.. artık torun severim yaşayıp görürsem diyorum 😂 sizdeki enerji bende yok derken bunu kastettim 😁😁
ben de bir sene daha bekleyeyim biraz daha rahatlayınca hala istiyor gibiysem gerçekten istiyorumdur o zaman :D

Ben 35 yaşındayım. Kızlarım 2 ve 9 yaşında. Allah uzun sağlıklı ömür versin tabi ama aralarını bu kadar açtığım için dev pişmanım. Biri 9 biri 5 6 falan olsa iyiydi mesela çünkü kafam rahatlamış olurdu :D aileme de yakınım, iyi kötü destek de alıyorum yani. Ama yine de büyütseydim iyiydi diyorum.
Siz görüyorum ki böyle düşünmüyorsunuz, yapın gitsin.
aynı pişmanlık bende de oldu zaten aynı yaştalar çocuklarımız. keşke kızımla oğlumun arası 2-3 yaş olsaydı şuan 3. çocuğu bile baya büyütmüş olurdum

aynı pişmanlık bende de oldu zaten aynı yaştalar çocuklarımız. keşke kızımla oğlumun arası 2-3 yaş olsaydı şuan 3. çocuğu bile baya büyütmüş olurdum

Bence pişman olsan tekrardan sıfırdan insan büyütmek istemezdin :D

Bana sormamışsınız ama anaç olmayan biri olarak cevap vereyim. Annesini sevdiğim çocuğu seviyorum ben 😂 Çok sevdiğim arkadaşlarımın çocuklarına sevgi duyuyorum seviyorum ama öyle sarılıp da öpmem saçlarını falan okşarım en fazla
Yani öyle görüp sevesim gelen çocuk yok. Yada küçük bebek görünce mutlu olup laf atmam sevesim de gelmez. Kedileri bebeklerden daha sevimli buluyorum yolda ay oy diye kedi severim bebek sevmem. Yolda bebek görünce sevinçten çıldıran insanlara da çok şaşırırım 😂

Kediler daha sevimli çünkü 😂

Bebekler daha sevimli diyenler kendi bebeğini düşünüyor objektif olamıyor bence. Kedi net alır 😂

Açık açık anaç biri değilim yazdığınız için size minik bir soru sormak istedim. Çocuktan önce ben çok anaç biri olduğumu düşünürdüm ama sanırım ben de anaç biri değilim😅
Böyle başka insanların çocuklarına oyyyy ne tatlısın sen, kuzum benim, ayyy ne güzelsin vs vs. şeklinde sevmek istiyor musunuz? Benim asla içimden gelmiyor ve çok mahçup oluyorum biri benim çocuğumu sevdiğinde. Ehe ehe ehe diyerek saçma sapan kalıyorum😂 Bu anaç olmamakla mı ilgili? Yoksa cidden ben insanlıktan nasibin almamış biri miyim😅 Yani çocukların hepsi çok tatlıdır tabi ama kendi anne babasına diye düşünüyorum 😂
Ay oğluma demek aklıma geliyor, kardeşim içeriden bağırıyor benim çocukları da sev diye. Aklıma gelmiyor. İtekliyor genelde. Yine de dikkat etmeye çalışıyorum. Kendimi de itekliyorum artık. Kardeşimin bebeler büyüyünce mecbur kaldım 🫣🤭

Çocukkende gençken de kardeşim mıç mıç bebek severken, ben sevmezdim. Çocuklar da inadına gelirdi yanıma.

Açık açık anaç biri değilim yazdığınız için size minik bir soru sormak istedim. Çocuktan önce ben çok anaç biri olduğumu düşünürdüm ama sanırım ben de anaç biri değilim😅
Böyle başka insanların çocuklarına oyyyy ne tatlısın sen, kuzum benim, ayyy ne güzelsin vs vs. şeklinde sevmek istiyor musunuz? Benim asla içimden gelmiyor ve çok mahçup oluyorum biri benim çocuğumu sevdiğinde. Ehe ehe ehe diyerek saçma sapan kalıyorum😂 Bu anaç olmamakla mı ilgili? Yoksa cidden ben insanlıktan nasibin almamış biri miyim😅 Yani çocukların hepsi çok tatlıdır tabi ama kendi anne babasına diye düşünüyorum 😂

Ben de hiç anaç/çocuksever biri değilim. Yeğenlerimi falan severim max, yakın arkadaşların çocuklarını da içimden gelirse, geldiği kadar severim. Arkadaşlarım da bilir beni, beklentide olmaz.

Bana sormamışsınız ama anaç olmayan biri olarak cevap vereyim. Annesini sevdiğim çocuğu seviyorum ben 😂 Çok sevdiğim arkadaşlarımın çocuklarına sevgi duyuyorum seviyorum ama öyle sarılıp da öpmem saçlarını falan okşarım en fazla
Yani öyle görüp sevesim gelen çocuk yok. Yada küçük bebek görünce mutlu olup laf atmam sevesim de gelmez. Kedileri bebeklerden daha sevimli buluyorum yolda ay oy diye kedi severim bebek sevmem. Yolda bebek görünce sevinçten çıldıran insanlara da çok şaşırırım 😂
bebek kediler özellikle daha sevimliler.

Sonunu dusunen kahraman olamaz patlatin diyorum dhdhdhsdhd saka saka bilemedim enerjin yoksa nasil olcak konu sahibesi:)

Bana göre anaçlık her gördüğü çocuğu ayy oyyy diye sevmek değil ,bu dümdüz çocuk bebek sevmek sadece.

Anaçlık bence yeri geldiğinde bebeğe çocuğa hayvana bitkiye düşküne, bir anne sıcaklığı ile şefkat ve merhamet gösterebilmektir.

Bana göre anaçlık her gördüğü çocuğu ayy oyyy diye sevmek değil ,bu dümdüz çocuk bebek sevmek sadece.

Anaçlık bence yeri geldiğinde bebeğe çocuğa hayvana bitkiye düşküne, bir anne sıcaklığı ile şefkat ve merhamet gösterebilmektir.
Ayyy o zaman tekrar anaç olabilirim🫠😂
Ya oğlum doğduktan sonra bazı günler haftalar o kadar zor geçti ki acaba annelik bana göre değil miydi diye o kadar çok düşündüm ki. Hala bazen çok sabrım zorlanıyor. Ben de işleri zorlaştırıyorum kendim için farkındayım ama yine de bilmiyorum işte. İnsan yavrusu büyütmek yetiştirmek çok zor🥲

Ayyy o zaman tekrar anaç olabilirim🫠😂
Ya oğlum doğduktan sonra bazı günler haftalar o kadar zor geçti ki acaba annelik bana göre değil miydi diye o kadar çok düşündüm ki. Hala bazen çok sabrım zorlanıyor. Ben de işleri zorlaştırıyorum kendim için farkındayım ama yine de bilmiyorum işte. İnsan yavrusu büyütmek yetiştirmek çok zor🥲
Bence de anaçsın.

Sadece insan evladı yetiştirmenin zorluğunu görüp sabrım enerjim tek çocuğa yetiyor demek kendinin farkında olmak zaten, aynı şey mantık çerçevesinde daha fazla çocuk sahibi olmak isteyenler için de geçerli.

Ama çok çocuk sayısı eşittir anaç olmak demek değil ,tam tersi hiç çocuğu olmayan birine de anaç değildir diyemeyeceğimiz gibi işte.

merhaba ben 37 yaşındayım 9 yaş kızım 2 yaş oğlum var. çok seviyorum onları ve içimde hala bir bebeğim daha olmalı diye hissediyorum ama yaş malum. olursa destek yok aileden yaşadığım şehirde kimsem de yok. oğluma da bakıcı bakıyor. eşim de istekli ama o zaten burda yok yani yap git yapacak :D ben zaten çok yoruluyorum ama yaşım biraz daha ilerleyince pişman olur muyum denemezsem acaba ? ne diyorsunuz bu konuda çok merak ediyorum fikirlerinizi
Yaşlar cinsiyetler tam olarak bizimki gibi 😊 biz yaptık kurtulduk 🤣 bizimki bilinçli bir tercih olmadı ama iyi ki oldu 🤲 maddi manevi yapabilirim diyorsanız yapın derim

merhaba ben 37 yaşındayım 9 yaş kızım 2 yaş oğlum var. çok seviyorum onları ve içimde hala bir bebeğim daha olmalı diye hissediyorum ama yaş malum. olursa destek yok aileden yaşadığım şehirde kimsem de yok. oğluma da bakıcı bakıyor. eşim de istekli ama o zaten burda yok yani yap git yapacak :D ben zaten çok yoruluyorum ama yaşım biraz daha ilerleyince pişman olur muyum denemezsem acaba ? ne diyorsunuz bu konuda çok merak ediyorum fikirlerinizi
Sanki tek başınıza idare edemezsiniz gibi geliyor, yaşınız 37 yani bir bebeğin daha sorumluluğunu taşıyabilecek misiniz? Zaten çok yoruluyorum diyorsunuz 3. çocuk olursa kaldırabilecek misiniz, bunun yorgunluğu var uykusuzluğu var bez bıraktırma sütten kesme okulu dersleri vs. çok zor birşey bence o yaştan sonra enerjisi kaldırmaz bir insanın, eşinizden de bir yardım göremeyeceksiniz başka bir yakınızda yok yardım isteyebileceğiniz, e bakıcıya da güvenemiyorum diyorsunuz nasıl olacak? Maddiyat konusu da var bir de oraya girmiyorum bile 🤷 yani biraz zor, anne olmayı istemekle bitmiyor herşeyi düşünmek lazım

sana iki ergenasaurus anasi olarak yaziyorum , o sirin ve sevimli yaslari kalmiyor. meslek sahibi olup da gitseler diye asker gibi safak sayiyorsun , o icinde konusan sey sadece biyolojik saat . onu dinleme. deliksiz uyudugun , bebek arabasi itmedigin günler cok yakinda . kendine gel :D :D :D :D
👏👏👏👏😅

Back
X