3 bin tl zam

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.375
18.995
248
28
Arkadaşlar geçenki konumdan bilenler vardır belki özel üniye gidiyorum bu sene tekrar sınava girdim eğer sınav olmazsa devam edicem kalma durumum yokmuş. Bu sene bir anda 3 bin tl zam gelmiş bizim bölüme bazı bölümlere beş bin. Enflasyondan dolayı falan diyorlar ama bu normal mi ya soygunculuk resmen. Bizim sınıfta ucu ucuna gelen insanlar var evini satanı biliyorum babam çok takıyor para konusunu şuanki fiyat bile çıldırtıyo üç bin zamı söyleyemem ki. Geçen söylemeye çalıştım aşırı tepki verdi sonradan şaka yaptım diye kıvırdım. Napıcam ya gerçekten bilmiyorum bunaldım iyice yüz kere de demiştim özelde yapamayız kalayım mezuna diye off

Evet soygunculuk. Zaten aldıkları paralar enflasyonun üstünde rakamlar. Üstüne bir de zam yapılması sadece zamana ayak uydurmak için yapılan bir saçmalık.

Çare yok .

Arkadaşlar geçenki konumdan bilenler vardır belki özel üniye gidiyorum bu sene tekrar sınava girdim eğer sınav olmazsa devam edicem kalma durumum yokmuş. Bu sene bir anda 3 bin tl zam gelmiş bizim bölüme bazı bölümlere beş bin. Enflasyondan dolayı falan diyorlar ama bu normal mi ya soygunculuk resmen. Bizim sınıfta ucu ucuna gelen insanlar var evini satanı biliyorum babam çok takıyor para konusunu şuanki fiyat bile çıldırtıyo üç bin zamı söyleyemem ki. Geçen söylemeye çalıştım aşırı tepki verdi sonradan şaka yaptım diye kıvırdım. Napıcam ya gerçekten bilmiyorum bunaldım iyice yüz kere de demiştim özelde yapamayız kalayım mezuna diye off

Boş zamanlarınızda çalışıyor musunuz ?

Çalışıyorum da yazın bari dinleneyim demiştim illallah ettim. Garsonluk da yapmak istemiyorum artık çok asılan eden oluyor sinirim tepeme çıkıyor.

Ailenizin durumu el vermiyorsa mecbur çalışmaya devam edip destek olacaksınız. Zor bir durum farkındayım ama sonuçta devlet üniversiteleri yerine özel üniversitede okumayı siz seçtiniz.

Artık dinleneyim diye bir lüksünüz yok. Geleceğiniz için çabalamaya devam. Bugünlerde yaşadığınız zorluklar sizi gelecekte daha güçlü bir birey yapacak. O yüzden bir çok üniversite öğrencisi gibi bahanelerle, şikayetlerle yaşamak yerine siz tırnaklarınızla kazıyarak geleceğinizi inşa edeceksiniz.

Bu yolda başarılar...

Back
X