- 16 Ocak 2019
- 27
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi sailormoon11
Selam 3. kez burun estetiği oldum 1 hafta oldu. Sorularınız varsa yazın bu konuya oooldukça hakimim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam fotografınızı gördüm henüz 1 ay olduğu için bence 6 ay kadar bekleyin geçmezse hala emin olun doktor hataasıdır. ama şuan çok erken çok değişiyor yerine oturdukçaMerhaba bir ay önce ameliyat oldum bende şişliklerim büyük oranda indi doktor bile şaşırdı ama karşıdan bakıldığında burun deliklerimin biri yukarı doğru sivri diğeri yana doğru yatay düzelir mi sizce bu![]()
ilk ameliyatımı 4 yıl once oldumKimlere oldunuz ve ameliyatlar arası süreyi yazarmısınız.
Bende farkediyorum daha farklı gün geçtikçe umarım daha da azalır. Teşekkür ederim :)selam fotografınızı gördüm henüz 1 ay olduğu için bence 6 ay kadar bekleyin geçmezse hala emin olun doktor hataasıdır. ama şuan çok erken çok değişiyor yerine oturdukça
çok büyüktü iki ameliyatta daGeçmiş olsun sorunlar neydi 3.kez oldunuz?
6 ayda hepsi gider :)Merhaba,ince deride şişlik kaç ayda iniyo?
Ben birincisinin psikolojisini atlatamadım, üçüncü kez çok güçlüsünüz :) inşallah istediğiniz gibi olurçok büyüktü iki ameliyatta da
Ben isterim :)isteyenlere özel mesajdan atabilirim şuanki halimi
hayır yoktu sadece görüntünefes problemı varmıydı
Teşekkürler6 ayda hepsi gider :)
Merhaba sorunlarınız neydi .bende 1 yıl önce ameliyat oldum ve maalesef septum perforasyon oluştu bu tamiri yapabilecek dr arıyorumSelam 3. kez burun estetiği oldum 1 hafta oldu. Sorularınız varsa yazın bu konuya oooldukça hakimim![]()
Fotoğrafı var mı? PerforasyonunMerhaba sorunlarınız neydi .bende 1 yıl önce ameliyat oldum ve maalesef septum perforasyon oluştu bu tamiri yapabilecek dr arıyorum
Benim neredeyse 1 sene olacak, çok az kaldı, bir tarafı düz iniyor bir tarafında hafif kemik var. Özçekim yaparken belli oluyor yamukluğu ama arka kameraya göre ve arkadaşlarımın demesine göre normal. Psikolojimi anlarsınız, toplum içinde berbat hissediyorum. Benim merak ettiğim şey ilk 1.5 senede de değişim oluyormuş, 1-1,5 sene arasında fark edilir bir değişim varmıydı? Aynı mı kaldı. Tamamen düzelmesinden ümidi keseli çok oluyor, sadece beni 2-3 yıl idare etse yeter yani normal görünsem .Bir de ikinci ve üçüncü ameliyat fiyatları giderek artıyormu?ilk ameliyatımı 4 yıl once oldum
2. 1 yıl önce
3. 1 hafta önce
doktor ismi vermek istemiyorum isteyenlere özelden yazabilirim