• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. cocuk olmali mi olmamali mi?

Aslinda hic degil birde hayat avm de gezmek degil ki onun yerine yesilkiklerde cocuklari salip oturup cekirdek citlemeyi tercih ederim. Alisveris yapilacagi zmn gidiyiruz mesela ufakligin uyku saatinde gideriz aradasinda uyur. Abi zaten bizimle alisveris yapar sikinti yok. 3. Olsa esim kanguruya takar mesela miss. Bir yasina kadar kanguruda buyur abide 4 yasina gelir 9-4-1 yadibda olur evlatlar. Mantikli dusunur planli is yaparsaniz ve dikkatli ozverili caliskansaniz kendinizede esinizede dostlariniza da vakit ayrilir aslinda. Onvelikle en buyuk yardimciniz esiniz olmali.

zor hayatlar ne diyim. şu anlatımınız bile benim gözümde büyüdü. tabiki tercih meselesi. iş hayatı ve 3 çocuk. iş olmasa bile anne çok yıpranır bana göre.

Ben ikinci için dokuz sene düşündüm. Şu anda ikibuçuk yaşında. İyiki de olmuş diyorum. Allahıma şükür. Doğduğunda işten ayrıldım.Bir ay önce döndüm işe. Sizin çalışmak gibi bir durumunuz da yok sanırım. Evlat gibisi var mı. Dünyadaki en büyük zenginlik onlar bence.

zor hayatlar ne diyim. şu anlatımınız bile benim gözümde büyüdü. tabiki tercih meselesi. iş hayatı ve 3 çocuk. iş olmasa bile anne çok yıpranır bana göre.
Hayattaki beklenti ve bardagin ne tarafina baktiginizla alakali. Dolu tarafi sizi yorar. Bis tarafini doldurmaya calismak da zevk verir. Ben hayat bardagimin bosluklarini zevkle doldurmayi tercih edenlerdenim.

Ben ikinci için dokuz sene düşündüm. Şu anda ikibuçuk yaşında. İyiki de olmuş diyorum. Allahıma şükür. Doğduğunda işten ayrıldım.Bir ay önce döndüm işe. Sizin çalışmak gibi bir durumunuz da yok sanırım. Evlat gibisi var mı. Dünyadaki en büyük zenginlik onlar bence.
Muhasebeciyim 4 yil okudum 12 sene calistim ve bana hiicbirsey katmadi iki iyi dost disinda. Evlatlarim ailem arkadaslarim daha coksey katiyorlar. Sevgi gibi huzur gibi mutluluk gibi. İs sadece stres ve para. Maddi acidan esimin sikintisi yok. Benimde calismak ekonomik ozgurluk vs gibi takintilarim yok.

Back
X