3 çocuklu hayat bekle beni :)

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
789
123
34
Merhaba anneler :) 2.5 yasında bir oğlum ve bu ayın 4 ünde dünyaya gelen tatlıs ikizlerimiz oldu :) Suan Ankara’da annemin yanındayım eşimde izinde beraber bakıyoruz ancak sonrası beni çok korkutuyor. Eşimin işi gereği başka ildeyiz eve gidince tek basına bakmam imkansız . Annemde gelir gider ama anneanneme de bakıyor yardımcı oluyor . Annemi yanımda uzun süre tutmak istiyorum ancak anneannem annemi bırakmıyor :) yardımcı tutacagim durum onu gösteriyor . Ama yardımcı ile anlaşmak iş bölümü Çocuklar nasıl bir iş dağılımı oluyor ? Aşırı korkuyorum ve endişeliyim.. siz anneler nasıl basa çıkıyorsunuz ,? Bana tavsiyeleriniz nedir

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Yeğenlerim de ikiz. Kızkardeşim yardımcı kadın tuttu annem memlekete döner dönmez tek başına mümkün değil. Geceleri de kadının yeğeni kaldı gece bakıcısı olarak bebeklerin biriyle o ilgileniyordu. Kadın evin tüm işlerinden ve yemekten sorumluydu. Kardeşim bebeklere baktı. Huysuz oldukları gün ikisi beraber bebek baktı. Yani o gün ne gerekiyorsa onu yaptı kadın. Allah kolaylık versin size de

Allah bağışlasın...
Öncelikle ev isi ev temizliği.vb konulari biraz rafa kaldiracaksiniz...allah kolaylik versin

Bir komşum var. Sabah 9 öğlen 2 arası gelen bir yardımcısı var. Hafta içi her gün. Evin her işini yapıyor,yemek dahil. Çocuklarla da ilgileniyor ama onun çocukları büyük.
Bence haftaiçi her gun yarim gün yardımcı yeterli olur. Seneye de buyuk olani krese verebilirsiniz. Zaten ikizler de biraz kendini kurtarmis olur. Şu 1 seneyi anneniz, esiniz, yardimciyla atlatabilirseniz guzel gunler sizi bekler :) saglikla büyütün

Anneannenizle anneniz gelsin size madem annenizi yollamıyor. Çalışıyorsanız da pekala bakabilirsiniz bu şekilde.
Ya da bir süre kadar yardımcı ile götürebilirsiniz. Haftasonu da eşiniz yardımcı olur zaten.

Allah bagışlasın yalnız işiniz çok zor dogruyu söylemek gerekirse.Bir aile büyüğü de şart

Back
X