3.denemede bende hamileyim

arkadas2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
50
0
36
Edirne
Arkadaslar merhaba 3.denemede bhcg değerlerim şöyle
9.gün*************19.67
11.gün************55.64
13.gün************124.20

ama bir problemim var 11.gün den beri kahverengi kanamam var böyle yaşayan varmı aranızda lütfen yazarmısınız çok moralim bozuluyor ...:(

hayırlı olsun kahverengi kanama olabilir ama sorun teşkil etmez diye duymuştum hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat nasip etsin.darısıda başımıza canım

arkadaşım çok panik yapma. benim 9 ay lekelerim bitmemişti. Allah tamamına erdirsin.

Arkadaslar merhaba 3.denemede bhcg değerlerim şöyle
9.gün*************19.67
11.gün************55.64
13.gün************124.20

ama bir problemim var 11.gün den beri kahverengi kanamam var böyle yaşayan varmı aranızda lütfen yazarmısınız çok moralim bozuluyor ...:(

merhaba ben de edirnedeyim bende 3.kez deneyeceğim.inşallah benimde pozitif olur.nerde yaptırmıştın merak ettim.kahverengi akıntın çin bence progesteronun dozunu arttır

merhaba ben de edirnedeyim bende 3.kez deneyeceğim.inşallah benimde pozitif olur.nerde yaptırmıştın merak ettim.kahverengi akıntın çin bence progesteronun dozunu arttır

Merhaba arkadaslar benimde ucuncu denemem bu ay olccak insallah bende olumlu zonuc alirim... Nelere dikkat ettin arkadasim hamile kalan bize ne tavsiyelerde bulunursun

transfer sonrası 4 saat hiç kalkmadan hastanede yattım, sıkışık halim 1 saat sürdü. 4 saat sonra hastaneden çıktım ve 4 gün boyunca evde istirahat ettim sadece tuvalete kalktım. bol bol ananas yedim. kanı sulandırıyormuş. ama kanım fazla sulandı galiba kahverengi kanamam var, istirahata devam ediyorum 2 nci hafta oldu.

Back
X