3.denemedeyim,yarın yumurta toplama işlemi gerçekleşecek,dua edin lütfen...

zencefill

KünFeYekün....
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
610
64
318
bazı arkadaşlar bilirler,iki kez tüp bebek denedik ve ikisindede döllenme gerçekleşmedi.üçüncü denememizin yumrta toplama işlemi yarın.bu kez döllenme olur ve transfer gerçekleşir umarım.meleğime kavuşmak istiyorum artık.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.destek olan tüm arkadaşalrıma teşekkürler...a.s.

allahım tez zamanda yüzünü güldürsün rabbim kucagını boş bırakmasın benimde 1 haftaya kadar toplanır allahım hepimize kolaylıklar versin

bende çok korkmuştum ama en kolay aşama bu normal muayene gibi hatta ondan daha az canın yanıyor korkmana gerek yok sadece sıkışık olmak zor onuda heyecandan unutuyorsun sen rahat ol bebişleri düşün kaç tane transfer edilecek Allah yardımcın olsun.

isirin42 çok teşekkür ederim kaç tane trans edileceğini bilmiyorum yumurtalar toplanmadı daha 4.ignemi yaptım senin sonucun belli oldumu

arkadaşlar transfer zormu çok sıkışıkmı olmak gerekiyo beni en çok bu aşamaya korkutuyo

canım merak etme hiç bir zorluğu yok tatlışım sadece sıkışık olcaksın o kadar hatta bana doktorum çok su içmediğim için sontayla serum verdi ve ben hiç bişey hissetmedim yani korkulcak bişey yok bol bolo su iç ben az içmiştim o yüzden tatlım benimkaydirigubbakcemile5

bazı arkadaşlar bilirler,iki kez tüp bebek denedik ve ikisindede döllenme gerçekleşmedi.üçüncü denememizin yumrta toplama işlemi yarın.bu kez döllenme olur ve transfer gerçekleşir umarım.meleğime kavuşmak istiyorum artık.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.destek olan tüm arkadaşalrıma teşekkürler...a.s.

canım hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle dualarımız senin için canım rabbim yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

selam canim
seninle ne zamandir gorusemiyoruz
demek tedavide idin
allah yardimcin olsun insallah cok guzel sonuclar alacaksin kac yumurta var
ikiz ikiz verir rabbim insallah

allahım tez zamanda yüzünü güldürsün rabbim kucagını boş bırakmasın benimde 1 haftaya kadar toplanır allahım hepimize kolaylıklar versin
teşekkürler,amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle dualarımız senin için canım rabbim yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:
sağol zeyracım,amin cümlemizin yardımcısı olsun.

canım geçmiş olsun inşallah Allah ım bu defa yüzünü güldürür dualarımız seninle :Saruboceq:
teşekkürler azra,inşallah bu kez olur.
canım dualarım senınle ben 3 denemede hamıleyımmm 10+6 haftalık darısı basına ınsallah...
ne güzel,Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.darısı isteyen herkesin başına.

destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.yumurtalarım toplandı,12 tane yumurta alındı,10 tanesi işlem olgunmuş,işlem gördüler.yarın arayacaklar döllenme olup olmadığını bildirecekler.inşallah bu kez döllenme gerçekleşir ve meleğime biraz daha yaklaşabilirim.Rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam canim
seninle ne zamandir gorusemiyoruz
demek tedavide idin
allah yardimcin olsun insallah cok guzel sonuclar alacaksin kac yumurta var
ikiz ikiz verir rabbim insallah
sağol asicim.evet tedavideydim,12 tane yumurtam alındı,10 tanesi olgunmuş.inşallah bu kez olur.Rabbim hepimizi güldürsün inşallah.amiiiiiin...ikiz miiiiiiiiii,tekinede razıyım,ama ikiz olursada çok sevinirima.s.

Rabbim yüzünü güldürsün ve mutlu haberlerini duymayı nasip etsin canım rabbim ikiz ikiz kucagına almayı nasip etsin embriyolarına güç kuvvet versin dualarım senin için bu gece

24 ağutosta belli olcak sonuç pozitifi göreceğiz inşl. size güzel haberler vermek istiyorum selam ve dua ile.:Saruboceq:

slm canlarım siz böyle belli olacağı günü yazdıkça bende sizin kadar heyecanlanıyorum inşallah haberlerinizde pozitif olur Allah hepimizin sesini duysun :Saruboceq:

zencefil cnm allah yardımcın olsun allahım hayırlısıyla bebışlerının tutunmasını nasıp etsın dılerım guzel haberler verırsın rabbım yardımcın olsun annelık duygusunu isteyen herkese tatmayı nasıp etsın allahım

Back
X