3.denemem olacak ankarada tup bebek merkezi acil yardım

canım sana ankarada bir doktor ismi söyleyecegim.çok başarılı.gata da doktor ama başka merkezde çalışıyor.çalıştıgı merkezi bilmiyorum.namık kemal duru. 3 deneme yaptı arkadaş istanbulda olmadı ankaraya bu doktora gitti .bir kızı var.başka bir arkadaş yine ona gitti.bir oglu bir kızı var şimdi.çok başarılı bir doktor oldugunu söylüyorlar.çalıştıgı merkezi ögrenince yazarım.

Ankara Centrum Clinic Prf.Dr Recai Pabuçcu
Ben iki kez Güven hastanesinde denemiştim.. Üçüncü yü Centrum clinicte denedik ve çok şükür şuan
20 haftalık hamileyim.. Oldukça yoğun bir klinik ama dr bey her hastasıyla bizzat kendi ilgileniyor, görüşüyor.. orada tanıştığım hastalardan çoğunun ilk denemede sonuç aldığını öğrendim.. hatta benimle aynı süreçte tedavi gören 3 hastada(ilk denemeleriydi) güzel sonuç aldı..Eşim ve ben keşke bizde ilk buraya gelseydik diye düşündük... Ayrıca klinikte Ankara dışından gelenler için pansiyon ve yemek hizmetleride var...Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin...

günışığı sen yazın 2.denemeyimi yapacaktın hatırlıyorum seni maşallah gebeliğin var Allah banada nasip etsin tez zamanda

Ankara Centrum Clinic Prf.Dr Recai Pabuçcu
Ben iki kez Güven hastanesinde denemiştim.. Üçüncü yü Centrum clinicte denedik ve çok şükür şuan
20 haftalık hamileyim.. Oldukça yoğun bir klinik ama dr bey her hastasıyla bizzat kendi ilgileniyor, görüşüyor.. orada tanıştığım hastalardan çoğunun ilk denemede sonuç aldığını öğrendim.. hatta benimle aynı süreçte tedavi gören 3 hastada(ilk denemeleriydi) güzel sonuç aldı..Eşim ve ben keşke bizde ilk buraya gelseydik diye düşündük... Ayrıca klinikte Ankara dışından gelenler için pansiyon ve yemek hizmetleride var...Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin...

merhaba canım bende aynı yerde 2. denememi yaptım. birinciyi de orda yapmıştım. inşallah bu sefer tutar. transferimin 3. günü

benim eşimde problem var bilmiyorum erkek faktöründe daha başarılı bir merkez olsun diyorum şuan aklımda gürgan clinik ve maya var

benim eşimde problem var bilmiyorum erkek faktöründe daha başarılı bir merkez olsun diyorum şuan aklımda gürgan clinik ve maya var

Ben Temmuz 2008 de Gürgan Clinicte tedavimi yaptırdım. Bizimde sorunumuzda erkek faktörüydü. Şu an gebeliğim a.s.32. haftaya doğru gidiyor.

Back
X