3. Durusma olacak! Haksız bir bir karar cikacak diye korku stres icindeyim

hersey36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
533
459
33
35
Konularımı hatırlayanlar bilir, darp edilip ölümden döndüğüm icin hala esim olacak adamla ceza davam sürüyor hala cezaevinden çıkamadı delillerim sayesinde şükür. Her duruşmada kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Avukatı yalanlarla mahkemeyi yaniltacak ve tahliye olacak ve bana zarar verecek diye korkuyorum. Duruşmada da önce beni sevdiğini söyleyip pişman olduğunu bu yuvaya birdaha şans vermemi kızını çok özlediğini söyleyip ağladı durdu sonrada benim kendi kendimi dovdugum iddiasını yalancı sahitlerini konu etti. sikayetimden vazgeçmediğim için çıkınca bana zarar vereceği endişem olduğundan(çünkü ailesi araciligi ile surekli tehditlerini ulaştırdı) tutuklu kalmasi kararı veriliyor. Bunu duyduğunda cildirip bana beddua edip herkesle yakıştırmalar yapıp bana mutluluklar diliyor. Çünkü eskisi gibi beni kandırıp ikna edemiyor kararlı oldugumu anlıyor. İbretlik bir durumda yaşıyor tabi anlarsa kızımın ve kendisinin doğum gününü denk geliyor bu son duruşma(aynı gün doğdu kızım) biliyorum eninde sonunda çıkacak ve korkuyorum çıkınca bana zarar verecek meslegide gidebilir daha kinlenecek bana her gece bunları düşünmekten uyuyamıyorum keşke böyle olmasaydı benim sıkıntım bitmiyor her ay bu korkuyla yaşıyorum.

Allah yardımcınız olsun.

Daha önceki konunda da yazdım. Sen her halükarda kocanı affedersin milleti suçlarsın. Parmaklarımı yormayacağım. Merak edenler eski konularını okusun
Bu dediğini yapmak isteseydim bu olay buraya kadar ilerlemez yaptığı yanına kar kalmış olurdu çok affettim evet sebeplerim vardı öyle bir insanla birlikteyim ki ailesi dahil hepsi surekli beni manipule etti psikolojik sorunları vardi intihara teşebbüsü etmişti sonuctq kiziminda babasıydi ama en büyük kötülüğü kendime kızıma yapmışım bu son yaşadığım olayda anladım bunu

Olabilir insan aciyor seviyor umut ediyor. Yaşayan biliyor bunu.Herkes yadirgiyor.Ayrilmayisini , cabalayasini ama kimse seviyomusun demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…