3 düşükten sonra tekrar gebeyim. Ancak lekem oldu.yardimci olun lütfen! !

cnks10

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
40
16
18
35
Merhaba canlar. Ben 5 ile 7hafralikken 3tane dusuk yasadim. Gecen hafta tekrar hamile oldugumu ogrendim. Tabi 2.dusukten sonra degisik testler yapildi. Genetik olarak bakildi.Bir sorun bulunamadi. Doktorum 3dusuk oldugu icin kan sulandirici kullanmak durumundasin dedi. Bu gebeligi cok erken anladm (deneyimleyince defalarca kez:) hemen doktorumu aradm progestan ve bebe aspirini kullanmaya basla dedi. Oyle de yaptim. Kanda deger ilk olarak 36 ciktisonra 78. Ve hafif leke oldu. Bugun kanda 203e kadar yukselmis. Kizlar nolur bu da dusmesin. Benzer seyler yasayanlar yardimci olun

Merhaba canlar. Ben 5 ile 7hafralikken 3tane dusuk yasadim. Gecen hafta tekrar hamile oldugumu ogrendim. Tabi 2.dusukten sonra degisik testler yapildi. Genetik olarak bakildi.Bir sorun bulunamadi. Doktorum 3dusuk oldugu icin kan sulandirici kullanmak durumundasin dedi. Bu gebeligi cok erken anladm (deneyimleyince defalarca kez:) hemen doktorumu aradm progestan ve bebe aspirini kullanmaya basla dedi. Oyle de yaptim. Kanda deger ilk olarak 36 ciktisonra 78. Ve hafif leke oldu. Bugun kanda 203e kadar yukselmis. Kizlar nolur bu da dusmesin. Benzer seyler yasayanlar yardimci olun

Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de 2 düşüğüm var şu an 3. kez hamile kaldım.Sizinle hemen hemen aynı duyguları yaşıorum.Bu çocuğu da kaybetmek istemediğim için sürekli takip ediyordum ve gebeliği çok erken dönem de fark ettim.Çok şükür iki katı artıyor benim de ama daha yolun başındayız.Yarın doktor randevum var.Onun bana tavsiyeleri olursa bu konu da sizinle paylaşırım.;) Bana pıhtılaşma testi falan yapılmadı onun dışında tüm kan ve hormon testlerim temiz.Her gebelik öncesi tekrarlamıştım.Mucize işte veren Allah veriyor.Umarım acılarımız tekrarlamaz.Minik mucizeler bizimle kalır;)

Bana da bugün doktorum coraspin verdi bi de folio.Kan sulandırıcı şart oluyor sanırım düşük olunca.Ben de takipte olcam.Keseyi görmeden sevinemeyenlerdenim...

as_narcicegim as_narcicegim biraz evvel kan tahlili verdim. Bakalim ne cikar. Ama umutsuzum. Cunku icimden ufak bi parca geldi :KK43: Allahim sabir ver

merhaba, 7. haftamda bir perşembe akşamüstü tuvalete bile yetişemeyeceğim yoğunlukta bir kanamam oldu ve bir avuç da parça düşürdüm! apartopar hastaneye gittik, bebek hala ordaydı ve kalbi pıtır pıtır atıyordu, haftada bi progestan iğne vuruldum, 2 hafta vurdurttu doktor sonra kesti onu. şu anda 10. haftadayım, en son geçtiğimiz perşembe gördüm kendilerini gayet sağlıklıydı ve kalbi yine pıtır pıtır atıyordu :) lekelenmelerim de yoğun olarak 2 hafta kadar devam etti. şimdi bir sıkıntım yok ama. aklına kötü şeyler getirme lütfen, iyi düşün, pozitif ol :)

Back
X