sizce hangisi güzel bana yardım edermisiniz
1
Eki Görüntüle 974901
2
Eki Görüntüle 974902
3
Eki Görüntüle 974903
2 VE 3 ARASINDA KALDIM AMA SANKİ 2 DAHA GÜZEL GERÇİ İKİSİNİN TARZIDA FARKLI

kLASİK İSTERSEN 2

Biraz klasiklikten çıkmak istersen 3

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1
Eki Görüntüle 974901
2
Eki Görüntüle 974902
3
Eki Görüntüle 974903
2 VE 3 ARASINDA KALDIM AMA SANKİ 2 DAHA GÜZEL GERÇİ İKİSİNİN TARZIDA FARKLI
kLASİK İSTERSEN 2
Biraz klasiklikten çıkmak istersen 3![]()
Aynen duygularma tercüme olmuş kesinlikle 2 diyorum :) 1 zaten daha olgun işi 3 çok çok güzel fakat sifonyer diğeri daha güzel 3. Dolap aynası olsa bi de 2. Gibi sifonyer olsa güzel olurmus ama kesinlikle 2 daha mantıklı yoksa bir de ekstra boy aynası alman lazım
1
Eki Görüntüle 974901
2
Eki Görüntüle 974902
3
Eki Görüntüle 974903
Zaten bu tarz sıcak samimi mobilyalar klasik soğuk yatak nevresim takımını kaldırmaz sırıtır. . . Daha samimi sıcak renkleri sever siyah yogun değil sadece kenarlarında varsa pembeyle çok yakışır ama siyah yogun ise odayı soğuk gösterir krem sence beyaz yoğunluk olursa daha sıcak olursen zaten bu takımları seçtiysen zevkin aşağı yukarı belli güzel bi uyum yakalarsin
![]()
bence 2 cnm ..
bnm kide ona benziyor altları yüksek olduğu için temizlikte rahatlık oluyor :)
2. bende çok beğendim :)) hatta nişanlımla konuştuk onu almayı düşünüyorum tabikii yine de kısmet :)
Aslında karyolası pahalı acaba yatakta içindemi ki karyolanında ayakları varmı hiç bilmiyorum bunları magazasına sormak lazım sen fıkır edınırsen banada haber verırsen cok mutlu olurum...