3.gebeliği sonlandırma

linçlenmek için mi konu açtınız?

Ben şu an hamileyim. Bebeğimi de çok seviyorum ilk çocuğum ama maalesef burda yazan birçok üyeye katılmıyorum. Sizin uzun yıllardır çocuğunuzun olmaması, olan çocuklarınızın düşmesi ya da korunmadan kalıp yine de kıyamayıp doğurmanız ile konu sahibinin ne ilgisi var? Burada kendimi ve çocuğumu öldürmeyi düşündüm diyen bir insan var. Yarın bir gün bu kişi o çocuğu sevemeyince istemeyince tahammülü olmayıp kötü davranınca da herkes anne olmamalı, bakamayacagınız çocuğu neden yaptınız diyecek olan da bizleriz. Konu sahibi bence kesinlikle doktora gidin bir psikolog ya da psikiyatr danışın, kendinizi ölçün tartın karar verin. Benim gönlümde o minik kuzuyu kabul etmenizden yana ama yarın birgün siz yaşayacaksınız tüm süreçleri burda başkasının yorumu ile olmaz.

Sen tedbirini alsaydin resmen kendini avutuyosun ya resmen...kusura bakmayinda 14 sene ugrastim bir evladim olsun diye yazinizi okuyunca kalbim sızladi bi annesiniz yaa nasi kalbi atmiyor diye bitirme dusuncesine girersiniz aklim almiyo kalbim hic almiyo...
insallah rabbim sana bir evlat nasip eder cok üzüldüm :(

2.de yasadın diye 3.de de yasıcaksın diye bisi cok cocukların icin güçlü durucaksın hangimiz kendimizi öldürmek istemedik ki. daha geçen yazdım buraya oğlumun koridordaki salıncagının ipiyle kendimi asmayı düşündüm gittim bakıştım sonra dedim oğlum napıcak geri döndüm. hangimiz zorlanmadık hangimiz ağlamadık üzülmedik. eşin destekcinse bakarsın allah yardımcın olur. ben de oğlum 5aylıktı hamıle kaldım. suan 32haftyım doguma cok az kaldı ve kızın oluyor. ilk öğrenince ağladım üzüldüm yapamam biriyle zor yapıyorum dedim ama allah bana bi kız nasip etti hep isterdim bi kızım olsun babasına benzesin diye. ve ben mucizelere inanan biriyim. ben hamile kalmadan 2ay once smear testi vermiştim onda kanser yapısına rastlandı vs dediler 1bucuk ay sonra cıktı sonuc. sonra beni parça almaya gönderdi doktor ama hamıle oldugumu ogrendım doktor da bi smear daha yapalım parça alımında belki bebeğe zarar gelir bi yenileyelim testi sonrasına bakarız dedi sonra o testim temiz geldi biliyo musun. hiç bisi cıkmadı testte doktor da sasırdı cok şükür dedi bebeğin seni korudu dedi. eşime diyorum ki belki de bende gerçekten kanser yapısı vardı testte cıkan ama bebeğim onu aldı götürdü yerine kendisi geldi çok şükür. lütfen sen de inan kendine inan allaha inan o yardımcın olur maddi olarak imkanın varsa manevi olarak kendine güven. o minicik suan senin icinde kalbi atmıyo olur mu ilk olusan yeri kalbi zaten o seninle besleniyo seni hissediyo sen de onu hisset annesi kıyma ona🥹

Sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz bence. Bugün burada aldırma diyenler yarın kadın psikolojim bozuk diye konu açtığında, bu psikoloji ile üçüncü cocuğu niye yaptın diye atıp tutacaklar.
Aldır aldırma diyemem o bana düşmez. Ama bu kadar problem içinde dikkat etmek gerekliydi. Hamile kal aldır, hamile kal aldır. Kendi bedenine de yazık değil mi?

Benimde kalbim istemiyor zaten duygusal düşününce ama mantığım da duygusal düşünme bakamayacaksın diyor çok arada kaldım
Çocuk bakımından zorlandığım çünkü psikolojik olarak zor bi dönemden geçiyorum gerçekten iyi değilim yani olmadığım biri gibi davranıyorum bi süredir sonra silkelendim kendime gelmeye çalışıyorum bana iyi gelecek şeyler yapıyorum namaza başladım, dinime daha çok yöneldim huzur bulmak istediğim için sonra kuran meali okuyorum hem daha iyi anlamak için hem sakinleştiriyor, akşamları kitap okuyorum her zaman bana iyi gelmiştir olduğum dünyadan uzaklaşma hissi verdiği için şimdi diyorum böyle bişey benim başıma gelse 3 yaşında ve 15 aylık iki çocugum var en korktuğum şey tekrar hamile kalmak ama oldu da kaldım aldıramazdım ben çünkü biliyorum vicdan azabı çekicem ve zaten psikolojik olarak zor dayken bu bana iyi gelmeyecek daha da kötü olacak belkide ne olursa olsun o bebek nasip olmuş der kabullenirdim çünkü yanımdaki evlâdım neyse o da aynı. İkinci çocugu hiç beklemediğim istemediğim anda hamile kaldım uzunca bi süre sağlıksız gebeliktir belki diye kendimi avuttum ama doğum olunca iyiki olmuş dedim hala da diyorum en büyük şansım belkide evlatlarım

Şakamısın yalan.mı söylüyecem 3 aylık iğneden vuruluyordum hemde 2 senedir olmuyordu tüplerimi bağlatmaya gittiğimde öğrendim hamile olduğumu çünkü iğneninde bi koruyuculuğu yok
Aslında var görümcem 6 yıldır iğne ile korunuyor bende bu ay başladim ama gelecek olan geliyor demekki Rabbimin Hikmet'i onu nâsip ettikten sonra istediğin kadar korun

Back
X