- 6 Eylül 2022
- 36
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi ummaymummm
-
Bu bilginin size ne faydası olabilir ki? Kiminin kız olmuştur kiminin erkek.Merak ettim sizlerin bu şekilde olup 3.bebeğinizin cinsiyeti ne oldu?
Fark ettiysen merak ettim yazdım :) cevap yazmak zorunda değilsinBu bilginin size ne faydası olabilir ki? Kiminin kız olmuştur kiminin erkek.
Muhakkak merak ettiğiniz için sormuşsunuzdur zaten, yoksa niye konu açasınız?Fark ettiysen merak ettim yazdım :) cevap yazmak zorunda değilsin
Benmde bu sekilde gecti banada erkek dediler ama kizİlk oğlum oldu, 2.kızım :) şuan 16 haftalık olduk yarın öğrenirim umarım.
Merak ettim sizlerin bu şekilde olup 3.bebeğinizin cinsiyeti ne oldu?
Mide bulantım yok, çok rahat geçiyor çok şukur,
Gören de ben bişey sormadan erkek söylüyor nedense...
Hakkında en güzeli olsun cnm bnm içimden de kızın olacak gibi geçtiİlk oğlum oldu, 2.kızım :) şuan 16 haftalık olduk yarın öğrenirim umarım.
Benmde bu sekilde gecti banada erkek dediler ama kizgenelde mide bulantisi cok yapar kiz derler ama bende tutmadi
Yaa evet işte bir kuralı yok bence belirtiler de bişey göstermez, içimden kız geçiyor nedense :)) annem de kız bebek gormuş ruyadında geçen gün hayırlısı inşallahBenmde bu sekilde gecti banada erkek dediler ama kizgenelde mide bulantisi cok yapar kiz derler ama bende tutmadi
Allah gonlunu3 gore versin ogrenince yazinYaa evet işte bir kuralı yok bence belirtiler de bişey göstermez, içimden kız geçiyor nedense :)) annem de kız bebek gormuş ruyadında geçen gün hayırlısı inşallah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsunMerhaba tekrardan, bebeğimin cinsiyeti erkek :)
Çok sevindim sizin için bnimde iki kızım var buda erkek olsa iyi olurdu ama yinede verilene bin şükürAmin inşallah, çok teşekkürler
Birde benimde hiç mide bulantım yok çok rahat geçiyor iki hamileligimde abartılı olmasada kusmam vardı bayaİlk oğlum oldu, 2.kızım :) şuan 16 haftalık olduk yarın öğrenirim umarım.
Merhaba, yorumu yeni gördüm. Ben de Almanya'da yaşıyorum :) NiPT testi ile öğrendim bebeğimin cinsiyetini 19.haftaxa erkek olduğunu da gördük. Sen kaç haftalıksın Dr tahmin etti mi? Burda çok geç söylüyorlar cinsiyeti
Evet geç söylüyorlar tahminde etmedi hiç bnde sormuyorum Dr zamanı gelse kendi söyler diye çünkü burda onlar için bir kural var sorsanda demezlerMerhaba, yorumu yeni gördüm. Ben de Almanya'da yaşıyorum :) NiPT testi ile öğrendim bebeğimin cinsiyetini 19.haftaxa erkek olduğunu da gördük. Sen kaç haftalıksın Dr tahmin etti mi? Burda çok geç söylüyorlar cinsiyeti
Ilk oglunuz oldugunda mide bulantisi varmiydiİlk oğlum oldu, 2.kızım :) şuan 16 haftalık olduk yarın öğrenirim umarım.
Çok aşırı, 10 kg vermiştim herşeyden tiksiniyordum. Ama bu sefer çok rahat o konudaIlk oglunuz oldugunda mide bulantisi varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?