• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün 7 hücreli embriyo

InsAllah🙏
Mucuze olur gercekten tutunursa. Allah tum bekleyenleri sevindirsin✨
Beni ilk gün arayıp hiç döllenme emaresi yok dediler , ertesi gün tekrar arayıp 2 ye bölündü takip edeceğiz dediler ve bugün 7 hücreli olunca sabah arayıp çağırdılar bu da bana mucize oldu inşallah sıkı sıkı tutunur 🙏🏻

Beni ilk gün arayıp hiç döllenme emaresi yok dediler , ertesi gün tekrar arayıp 2 ye bölündü takip edeceğiz dediler ve bugün 7 hücreli olunca sabah arayıp çağırdılar bu da bana mucize oldu inşallah sıkı sıkı tutunur 🙏🏻
Sizin icin gercekten beklenmedik bir surprise olmus✨🥹
InsAllah kucuk savascilarimiz bize tutunmayi basarir:)
Bende 7 hucreli oldugunu ogrendikten sonra yani internetten arastirmadigim yer kalmadi:) olur mu olmaz mi diye:D yabanci sitelere kadar gittim okudum.
Ama tabii kismet isi. Tutunani da gordum, tutunmayani da

Sizin icin gercekten beklenmedik bir surprise olmus✨🥹
InsAllah kucuk savascilarimiz bize tutunmayi basarir:)
Bende 7 hucreli oldugunu ogrendikten sonra yani internetten arastirmadigim yer kalmadi:) olur mu olmaz mi diye:D yabanci sitelere kadar gittim okudum.
Ama tabii kismet isi. Tutunani da gordum, tutunmayani da
Aynen öyle ben de tutanı da gördüm tutmayanı da , benim ki biraz nazlı sanırım işlem sırasında da katetere takıldı :)

😂😂😂ismini Nazli koyun o zaman kiz olursa:) totem yapin
O kadar çok emek veriyoruz ki insan herşeyi düşünüyor , şuan katetere takılan embriyo araştırıyorum , doktor işleme tamam derken embriyolog embriyonun katetere takıldığını söyledi ve tekrar katerer gönderildi rahme, sizce sorun mu bu

O kadar çok emek veriyoruz ki insan herşeyi düşünüyor , şuan katetere takılan embriyo araştırıyorum , doktor işleme tamam derken embriyolog embriyonun katetere takıldığını söyledi ve tekrar katerer gönderildi rahme, sizce sorun mu bu
Embrionun katetere takilmasi bazen oluyor. Onemli olan hemen fark edilip transferin yapilmasi. Bence korkmayin bir sey olmaz🙏
Dikkatli davranmislar aslina. Dedigim gibi fark etmisler

Embrionun katetere takilmasi bazen oluyor. Onemli olan hemen fark edilip transferin yapilmasi. Bence korkmayin bir sey olmaz🙏
Dikkatli davranmislar aslina. Dedigim gibi fark etmisler
Evet embriyolog labaratuvarda onu kontrol ediyordu dakikalar içinde gönderdiler tekrar , daha önce duymuşmuydunuz katetere takılmadı olağan bişey mi

Evet embriyolog labaratuvarda onu kontrol ediyordu dakikalar içinde gönderdiler tekrar , daha önce duymuşmuydunuz katetere takılmadı olağan bişey mi
Buralarda gormustum ben de.
Bir de transfer yapinca doktorum 1dk bekle dedi gidip gele bilir dedi embrio.

Öyle mi sanırım doktor göremiyor kateterin içini embriyolog kontrol ediyor sanırım valla kafama taktım he
Valla ben de anlayamadim bana ne dedigini. Ultrasonla bakiyordu. Dedi bazen geri gidiyor bekleyelim o da 1 dk surdu. Sonra tamam dedi kalka bilirsin hatta tualete de hemen gidip cika bilirsin. Ben tuvaletimi yapip, ystumu giyip ciktim. Aksami da arkadaslarimla disarda bulustum

Öyle mi sanırım doktor göremiyor kateterin içini embriyolog kontrol ediyor sanırım valla kafama taktım he
Siz onemli olan stressten uzak durun. Bana sadece bunu dediler. Ve cogu kisi de bunu diyor. Aslinda sizi de anliyorum. Ben de bu surecte bayagi telefon arastirma bagimlisi oldum. Sabirsizlikla sonucumun cikmasini bekliyorumki birakayim artik telefonu

Back
X