- 25 Mayıs 2022
- 1.895
- 559
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Selam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu konuyu ben de merak ediyorum, bugün 3.günümdü az önce arandım. Sizin nasıldı durumunuz?Selam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
2 gün sonra test günüm benim embriyom 11 hücreliydi bekliyorum sabırlaSelam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
ben varım biri 7 biri 8 di grade 1 negatif oldu benim maalesefSelam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
Benim de bu şekilde aynı pazartesi test günüSelam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
Benim de bu şekilde aynı pazartesi test günmerhaba hayırlı haberler alın inşaALLAH, genetik yapıldı mı
İnşaAllah hakkınızda en güzeli en kolay olsun. Hangi hastaneYok yapılmadı bir orta bir iyi kalite transfer edildi inşallah emeğimizi alırız
Gelecek tüp bebek merkezi AntalyaİnşaAllah hakkınızda en güzeli en kolay olsun. Hangi hastane
İnşallah pozitif olur canimmm. Belirti varmiiBenim de bu şekilde aynı pazartesi test günü
Bilmiyorum ya var ama ilaçlar da aynı etki ya herkes test yapıyor çubuk ben de yaptım ama hiç çift çizgi yok çok erken moral bozmak yok kan için de günümü beklicem ne gelirse allahtanİnşallah pozitif olur canimmm. Belirti varmii