Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ben ucuncu gun donmus embroyla hamile kaldim, cozuldugunde cok hucre kaybetmisti artik ikinci gun gorunumundeydi ama binlerce kez sukurler olsun yavrum tutundu hayatadarisi basina olsun, sakin ol olucaksa inan taze donmus ikinci ucuncu gun farketmiyor.
canım bende varım benimde 3. gün donmuş embiriyoydu
benim 3. denemem di ilk ikide 5. kondu tutmadı 3. denemede 3.gün olmasını ben istedim bide böyle deneyelim diye oldu çok şükür sakın takılma 3 e 5 e olacağı varsa hepsi oluyor.
benimde ikinci denememdi, yani ilk donmus, Insallah sen de hamile kalirsin.
canım bende varım .... 5. denemem de hemde dondurulmuş 3. gün embriyosuydu üstelik 1 tane kondu şükürler olsun 8 seneden sonra 8 haftalık hamileyim .... darısı başına canım.. rahat ol olacağı varsa 2 veya 1 farketmiyo.... güzel haberlerini bekliyoruz....
haddi bakalım hayırlısı arkadaşım:)
bende kısmetse 27-28 ocak gibi dondurulmuş transferimi yaptırıcam.benimkilerde 3. gün dondurulmuşu:) 3 taneler uslu uslu beni bekliyolar.yarın ilç estrofemimi içicem inşallah. sen nerde yaptırdın bide kullandığın ilaçlar nelerdi?