• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar

canim ben ucuncu gun donmus embroyla hamile kaldim, cozuldugunde cok hucre kaybetmisti artik ikinci gun gorunumundeydi ama binlerce kez sukurler olsun yavrum tutundu hayata :nazar: darisi basina olsun, sakin ol olucaksa inan taze donmus ikinci ucuncu gun farketmiyor.

canim ben ucuncu gun donmus embroyla hamile kaldim, cozuldugunde cok hucre kaybetmisti artik ikinci gun gorunumundeydi ama binlerce kez sukurler olsun yavrum tutundu hayata :nazar: darisi basina olsun, sakin ol olucaksa inan taze donmus ikinci ucuncu gun farketmiyor.

çok sevindim gerçekten..kaçıncı denemendi bu? benim 2. denemem olacak ilk denemem kasımdaydı tutmadı şimdide kist oluştuğu için onun yok olmasını bekliyorum..

canım bende varım benimde 3. gün donmuş embiriyoydu
benim 3. denemem di ilk ikide 5. kondu tutmadı 3. denemede 3.gün olmasını ben istedim bide böyle deneyelim diye oldu çok şükür sakın takılma 3 e 5 e olacağı varsa hepsi oluyor.

canım bende varım benimde 3. gün donmuş embiriyoydu
benim 3. denemem di ilk ikide 5. kondu tutmadı 3. denemede 3.gün olmasını ben istedim bide böyle deneyelim diye oldu çok şükür sakın takılma 3 e 5 e olacağı varsa hepsi oluyor.

peki kaç tane konmuştu sana bana 1 tane konulcak :(

benimde ikinci denememdi, yani ilk donmus, Insallah sen de hamile kalirsin.

peki kaç tane konmuştu sana? 1 tane mi benim gibi birde transferden sonra neler yaptın anlatırmısın deneyimlerini..ben ılkınde 3 gun sonra ıse bıle gelmıstım kabız olmustum vs vs..

canım bende varım .... 5. denemem de hemde dondurulmuş 3. gün embriyosuydu üstelik 1 tane kondu şükürler olsun 8 seneden sonra 8 haftalık hamileyim .... darısı başına canım.. rahat ol olacağı varsa 2 veya 1 farketmiyo.... güzel haberlerini bekliyoruz....

canım bende varım .... 5. denemem de hemde dondurulmuş 3. gün embriyosuydu üstelik 1 tane kondu şükürler olsun 8 seneden sonra 8 haftalık hamileyim .... darısı başına canım.. rahat ol olacağı varsa 2 veya 1 farketmiyo.... güzel haberlerini bekliyoruz....

çok sevindim...seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah..Allah bizlerede nasip etsin..sevgiler

arkadaşlar benim transferim 6 ocakta yapıldı. bugün 4.günüm..evde dinleniyorum hep..
bana çok dua edin...film izliyorum örgü örüyorum yemek yiyorum vs..
zaman geçmek bilmiyor hiç..3.gün dondurulmuş 6 tane embriyom vardı ilk gurp çözülünce dejenere oldular. 2. gruptan 3 üde iyiydi ama tek embriyo hakkım olduğu için 1 tane yapıldı...kalanlarda çöpe gitti...benim eşim yanımda değil..biz yabancı ülkedeydik, ben geldim eşimde 1 yıl içinde dönecek..yani hamile kalamazsam normal yolla deneme şansım bile yok 1 sene..inşallah hayırlısı ile hamile kalırım..dualarınızı bekliyorum..sevgilerimle..

haddi bakalım hayırlısı arkadaşım:)
bende kısmetse 27-28 ocak gibi dondurulmuş transferimi yaptırıcam.benimkilerde 3. gün dondurulmuşu:) 3 taneler uslu uslu beni bekliyolar.yarın ilç estrofemimi içicem inşallah. sen nerde yaptırdın bide kullandığın ilaçlar nelerdi?

haddi bakalım hayırlısı arkadaşım:)
bende kısmetse 27-28 ocak gibi dondurulmuş transferimi yaptırıcam.benimkilerde 3. gün dondurulmuşu:) 3 taneler uslu uslu beni bekliyolar.yarın ilç estrofemimi içicem inşallah. sen nerde yaptırdın bide kullandığın ilaçlar nelerdi?

canım ben 13.günüme kadar günde 1 tane estrofem kullandım(son 3 gün 1x2 kullandım), 14.günden itibaren progestan 1x3 şeklinde progestan ve estrofem kulandım..progestanı vajinal kullandım..
hala devam ediyorum bu şekilde test sonucuna kadar içmem gerekıyormuş..16.günümde transferim yapıldı. kanun yuzunden 1 tane transfer yapıldı kalanlarda çöpe gıttı geldım işte. ben istanbulda acıbadem maslak hastanesinde yaptırdım. Prof.Tansu Küçük doktorumun adı. ama ben samsunda yaşıyorum. burda bir doktorum hazırladı beni 16.günümde de tansu hocaya yolladı işte..

Back
X