- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 103
- Konu Sahibi Liveyourdream
Merhabalar;
3. Gün embriyo transferi olan var mıııı

3. Gün embriyo transferi olan var mıııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah analı babalı büyütsün benim dondurulmuş oldu salı günüBen transfer olalı 1 yıl oldu ama kızımı kucağıma aldım çok şükür :) 3.gün taze transferdi.
Çok teşekkür ederim,amin :) inşallah siz de yavrunuza kavuşursunuz.Canı gönülden diliyorumAllah analı babalı büyütsün benim dondurulmuş oldu salı günü![]()
Allah razı olsun bakalımÇok teşekkür ederim,amin :) inşallah siz de yavrunuza kavuşursunuz.Canı gönülden diliyorum![]()
Birinci kalite miydi 3.gün embiryosuÇok teşekkür ederim,amin :) inşallah siz de yavrunuza kavuşursunuz.Canı gönülden diliyorum![]()
İnanın pek sorgulamadım.sadece iyi ve orta kalite 2 tane konulmuştu biri tuttuBirinci kalite miydi 3.gün embiryosu
Transfer anını canlı canlı görüceksin o an kalbim çıkıcaktıMerhaba kızlar benimde 3. Gün embryosu dondurulmuş 1. Kalite salı günü transferim var çok heyecanlıyım
Ben bir tane oldum yaşdan dolayı 3. Gün embriyosuYaaa şimdi bile düşündükçe kalbim çıkacak gibi o anı tahmin edemiyorum. Senin kaç embryo transfer oldun ?Liveyourdream
Hadi bakalımm allah hayırlısını nasib etsinBenim de 3. Gün embriyosu, 1 tane:) dün teansfer oldum
25 yaşındayım ben iki taraflı aslında problemKaç yaşındasın banada 1 tane olcak sizin tüp bebek nedeniniz neydi özel değilseLiveyourdream
AmiiinnnRabbim gönlüne göre versin inşallah canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin![]()
Liveyourdream