- 2 Nisan 2024
- 38
- 21
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mavi Kanat
Yerleşme kanaması kırmız mı olurMoralini yüksek tut yerleşme kanaması olabilir canım hayırlı haberlerini.bekliyoruz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması kırmız mı olurMoralini yüksek tut yerleşme kanaması olabilir canım hayırlı haberlerini.bekliyoruz.![]()
İnşallah canım kısmet bakalım artıkMoralini yüksek tut yerleşme kanaması olabilir canım hayırlı haberlerini.bekliyoruz.![]()
Kanama olup sağlıklı ilerleyen gebelikler de var3.gün embriyosuydu bilmiyorum ara kanamalar beni tedirgin ediyor kimyasal diye düşünüyorum
İnşallah canım bilmiyorum korkuyorumKanama olup sağlıklı ilerleyen gebelikler de var
Ne zaman tekrar test vereceksin canım
Bazen şer gördüğümüz hayırdır insan bilemiyor canım .. Belki sağlıklı değildi rabbim nasip etmedi .. sağlıklı evlatlar versin inşallah üzülme rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur .. inşallah en yakın zamanda güzel haberleri alırsın16 temmuzda transfer oldum 3. Gün embruyosuydu 10.gün 22.6
:12,.gün 34.5
Cuma günü 14.3 geldi doktorum kimyasal dedi o kadar üzgünüm ki anlatamam
Üzmeyin kendinizi. Her şeyin hayırlısı demek lazım. Sağlıklı bebek her koşulda tutunuyor. Benim ilk transferim olumsuzdu.Çok ağlamıştım anne olamayacağımı sanmistim.2. Transferimde 2 embriyo transfer edildi. Üçüz oldu çok sevinmistim ama tek yumurta ikizleri riskli olduğu için sonlandırıldı. Hayatımda yaşadığım en en kötü andı. Hala kendime geldiğimi söyleyemem. Çok şükür bir kızım var. Allah im ona güzel ömür versin. Şimdi tekrar bebek istedik. 3. Gün transfer edildi. Değerim düşük ilerliyor. Ama hayırlısı olsun diyorum. Sağlıklıysa bebeğim insaallah sonuna kadar ilerlesin. Allah insaallah en kısa zamanda hayırlısıyla sana da bir evlat nasip eder.16 temmuzda transfer oldum 3. Gün embruyosuydu 10.gün 22.6
:12,.gün 34.5
Cuma günü 14.3 geldi doktorum kimyasal dedi o kadar üzgünüm ki anlatamam
Bazen şer gördüğümüz hayırdır insan bilemiyor canım .. Belki sağlıklı değildi rabbim nasip etmedi .. sağlıklı evlatlar versin inşallah üzülme rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur .. inşallah en yakın zamanda
Üzmeyin kendinizi. Her şeyin hayırlısı demek lazım. Sağlıklı bebek her koşulda tutunuyor. Benim ilk transferim olumsuzdu.Çok ağlamıştım anne olamayacağımı sanmistim.2. Transferimde 2 embriyo transfer edildi. Üçüz oldu çok sevinmistim ama tek yumurta ikizleri riskli olduğu için sonlandırıldı. Hayatımda yaşadığım en en kötü andı. Hala kendime geldiğimi söyleyemem. Çok şükür bir kızım var. Allah im ona güzel ömür versin. Şimdi tekrar bebek istedik. 3. Gün transfer edildi. Değerim düşük ilerliyor. Ama hayırlısı olsun diyorum. Sağlıklıysa bebeğim insaallah sonuna kadar ilerlesin. Allah insaallah en kısa zamanda hayırlısıyla sana da bir evlat nasip
Canım ne oldu son durumun?İnşallah canım bilmiyorum korkuyorumPazartesi HCG bakılacak tekrar
Olumsuz oldu maalesefCanım ne oldu son durumun?