Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim insallahh hayirli saglikli bir evladim olurrallah büyük inşaşalh sana tutunur canımmm
Tekrar test yaptın mi..sonuç nedirevet kizlar dusuk oldugunu biliyorum yinede bir umut yazdim beta hcg degeri bu kdar dusuk bir sayiyla baslayipta gebeligi saglikla devam edennler varmi
Aa yazmissin..çok uzuldum..Rabbim kolaylik versin..kizlar degerim dustu kimyasal gebelikmss
benim de 32 idi 12.günde. Sonra düştü, kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. üzülme, dilerim bir sonrakinde bebeğin annesine sımsıkı tutunur. ayrıca bir yerde okumuştum, kimyasal gebelik geçirenlerin daha sonra hamile kalma şansı yüksekmiş diye...kizlar degerim dustu kimyasal gebelikmss
bugun duyduğum en guzel sey bu.insallah dedigin gibi olur 1yil ara vermeyi dusunuyoruz sonra bakacagz artikbenim de 32 idi 12.günde. Sonra düştü, kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. üzülme, dilerim bir sonrakinde bebeğin annesine sımsıkı tutunur. ayrıca bir yerde okumuştum, kimyasal gebelik geçirenlerin daha sonra hamile kalma şansı yüksekmiş diye...
canim sen nasılsın tes yapti mi?Tekrar test yaptın mi..sonuç nedir
Yaptım cnm..malesef negatifcanim sen nasılsın tes yapti mi?
ahh canim yaa kiyamam ne diyim ALLAH sabır versin.dağa fazla arattirmasin inşallah ))üzüldüm şimdi ALLAH buyuk üzülme desem yalan olur ama kendini çok yıpratmaya toparlanki tekrar tedavilerine baslayasin.Yaptım cnm..malesef negatif![]()
Öyle yapacağız ..inadigimiz için bu defa olur gözüyle baktik..farklı teknik kullanıldığı için kaptırdı k kendimizi...yine de kısmet ..elden birsey gelmiyor..ahh canim yaa kiyamam ne diyim ALLAH sabır versin.dağa fazla arattirmasin inşallah ))üzüldüm şimdi ALLAH buyuk üzülme desem yalan olur ama kendini çok yıpratmaya toparlanki tekrar tedavilerine baslayasin.