• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gun embriyosu 10.gunde beta hcg 12

Zynp4401

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.220
558
123
31
evet kizlar dusuk oldugunu biliyorum yinede bir umut yazdim beta hcg degeri bu kdar dusuk bir sayiyla baslayipta gebeligi saglikla devam edennler varmi

herseye hazirlikli olmak lazim ama bi arkadasim da senin gibi bi zamanda degeri 24tu ve masallah katlaya katlaya artti simdi hamile

insallah benimkide oyle olur yaa insallah gec tutunmustur normale döner değerlerim

103kisi görüntülemiş ama cevap yazan 2kisi demekki kmsenin basina byle brsey gelmemis bir ben birde sizin arkadaşınız herhalde

kizlar degerim dustu kimyasal gebelikmss
benim de 32 idi 12.günde. Sonra düştü, kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. üzülme, dilerim bir sonrakinde bebeğin annesine sımsıkı tutunur. ayrıca bir yerde okumuştum, kimyasal gebelik geçirenlerin daha sonra hamile kalma şansı yüksekmiş diye...

benim de 32 idi 12.günde. Sonra düştü, kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı. üzülme, dilerim bir sonrakinde bebeğin annesine sımsıkı tutunur. ayrıca bir yerde okumuştum, kimyasal gebelik geçirenlerin daha sonra hamile kalma şansı yüksekmiş diye...
bugun duyduğum en guzel sey bu.insallah dedigin gibi olur 1yil ara vermeyi dusunuyoruz sonra bakacagz artik

Yaptım cnm..malesef negatif :KK43:
ahh canim yaa kiyamam ne diyim ALLAH sabır versin.dağa fazla arattirmasin inşallah ))üzüldüm şimdi ALLAH buyuk üzülme desem yalan olur ama kendini çok yıpratmaya toparlanki tekrar tedavilerine baslayasin.

ahh canim yaa kiyamam ne diyim ALLAH sabır versin.dağa fazla arattirmasin inşallah ))üzüldüm şimdi ALLAH buyuk üzülme desem yalan olur ama kendini çok yıpratmaya toparlanki tekrar tedavilerine baslayasin.
Öyle yapacağız ..inadigimiz için bu defa olur gözüyle baktik..farklı teknik kullanıldığı için kaptırdı k kendimizi...yine de kısmet ..elden birsey gelmiyor..
Rabbim inşallah isteyen herkese En kisa zamanda nasip etsin

Back
X