• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu 9.gün beta hcg

Annelikyolu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
294
105
18
3. Gün embriyosu 9. Gün beta hcg baktırdım. <0.5 artar mı sizce

3. Gün embriyosu 9. Gün beta hcg baktırdım. <0.5 artar mı sizce
Merhaba cnm hayırlımolsun sürecin benimde 2. Transfer imde 3. Gün embriyosu 9. Gün 0 çıkmıştı yükselmez denilmişti ilaçları bırakmıştım cnm . Umarım senin yükselir cnm Belirtilerin var mı?

Merhaba cnm hayırlımolsun sürecin benimde 2. Transfer imde 3. Gün embriyosu 9. Gün 0 çıkmıştı yükselmez denilmişti ilaçları bırakmıştım cnm . Umarım senin yükselir cnm Belirtilerin var mı
Belirtirler bence iğnelerden kaynaklı. Bel ağrısı var sadece ama nedeni embriyo değildir diye düşünüyorum. Doktorun asistanı
‘9. Gün biraz erken o nedenle ilaçlara devam edelim 12. Gün tekrar bakalım.Maalesef büyük olasılıkla negatif çıkacak sonuç ama bazen geç yükseliş olabiliyor’ dedi. Açıkcası geç yükseliş olsa bile sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Arada kaldım ilaçlar konusunda.

Belirtirler bence iğnelerden kaynaklı. Bel ağrısı var sadece ama nedeni embriyo değildir diye düşünüyorum. Doktorun asistanı
‘9. Gün biraz erken o nedenle ilaçlara devam edelim 12. Gün tekrar bakalım.Maalesef büyük olasılıkla negatif çıkacak sonuç ama bazen geç yükseliş olabiliyor’ dedi. Açıkcası geç yükseliş olsa bile sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Arada kaldım ilaçlar konusunda.
Cnm sen bilirsin bu konuda. İnsan kötü oluyor arada kalıyor seni anlıyorum bende yaşadım o hissi benim direk 0.0 çıkmıştı direk bıraktım ben anlamıştım zaten tutmadığını umudum bitmişti. İlaçları kullanmak ta işkence gibi geliyor insana bilirim

Back
X