3. Gün embriyosu beta değeri

elma123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2025
8
1
1
36
Merhabalar 3. Gün embriyosu transfer edildi. 11. Gun beta 57
13. Gun 152 çıktı nasil sizce artışı?

Merhabalar 3. Gün embriyosu transfer edildi. 11. Gun beta 57
13. Gun 152 çıktı nasil sizce artışı?
Çok güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da alın insallah. süreci anlatirmisiniz? Tek embriyo muydu? Lekelenme yaşadınız mı transfer sonrası? Baska belirtileriniz var mıydı?

Merhabalar çift embriyo transfer edildi bir tanesi 6 hücreli bir tanesi 7 hucreliydi.8. gun lekelenme oldu 10. Gune kadar surdu lekelenme kahvrengi seklindeydi. 11. Gunde test verdim . Doktor iğnelerin dozunu artirdi lekelenmeden sonra. Bir daha lekelenme olmadim .ara ara adet agrisi gibi belirtilerim oluyordu. Hatta ben kahvrenegi lekenlem gelince adet oldum sandim

Bilgi için teşekkürler. Keseyi de görür, tüm süreci sağlıkla tamamlarsınız umarım. 3. Gun embriyosu için sonucunuz çok iyi gercekten

E elma123 Ahh süreci nasıl geçirdiğiniz bizim için kıymetli 3. Gün transfer edilecekler için. Hayırlı olsun bu arada belirtileriniz var mıydı benim de iki gün sonra 8 hücreli 3. Gün transfer edilecek

İnşallah sonu da güzel olur sizinde belirtilerim vardi lekelenmem oldu 3 gün boyunca adet agrisi gibi agrilarim oldu . Hatta adet oluyorum saniyordum devamli lavaboya gidip bakıyordum.

İnşallah sonu da güzel olur sizinde belirtilerim vardi lekelenmem oldu 3 gün boyunca adet agrisi gibi agrilarim oldu . Hatta adet oluyorum saniyordum devamli lavaboya gidip bakıyordum.
Maşallah bakalım yarın transfer inşallah güzel sonuçlar alırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…