• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu Beta HCG

Happymums

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
210
691
53
32
Arkadaşlar Merhabalar 👋 29 Mayısta 2 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Transferden sonra 12.gün beta hcg 78.14 çıktı. 15.gün 743.38 çıktı. Sorum şu ki bu artış normal mı ? Herhangi bir sorun yoktur değil mi ?

3.gün embriyo transferi olan arkadaşlar beta Hcg paylaşımı yapabilir misiniz?

14 Aralık 246

16 Aralık 325

18 Aralık 640

19 Aralık 699 Böyleydi

Sizinki hızlı yukselmıs inşallah sağlıkla ilerler doktorunuz bisey demedi mi yorum yapmadı mı

14 Aralık 246

16 Aralık 325

18 Aralık 640

19 Aralık 699 Böyleydi

Sizinki hızlı yukselmıs inşallah sağlıkla ilerler doktorunuz bisey demedi mi yorum yapmadı mı
Merhaba canım öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Çarşamba günü kontrole çağırdı.Çok yüksek değerin dedi 2 tane embriyo transfer ettiği için ikiside tutmuş olabilir dedi. Başka birşey demedi. Sizin ikiz miydi?

Benim gibi değeri olan arkadaşlar var mı acaba varsa nasıl ilerledi merak ediyorum.
Merhaba canım öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Çarşamba günü kontrole çağırdı.Çok yüksek değerin dedi 2 tane embriyo transfer ettiği için ikiside tutmuş olabilir dedi. Başka birşey demedi. 🤷🏻‍♀️

Merhaba canım öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Çarşamba günü kontrole çağırdı.Çok yüksek değerin dedi 2 tane embriyo transfer ettiği için ikiside tutmuş olabilir dedi. Başka birşey demedi. Sizin ikiz miydi?
Evet ikiz kuzucum Allah ın ıznıyle elhamdülillah

Arkadaşlar Merhabalar 👋 29 Mayısta 2 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Transferden sonra 12.gün beta hcg 78.14 çıktı. 15.gün 743.38 çıktı. Sorum şu ki bu artış normal mı ? Herhangi bir sorun yoktur değil mi ?

3.gün embriyo transferi olan arkadaşlar beta Hcg paylaşımı yapabilir misiniz?
Gayet normal benim 12. Gün 1227 14. Gün 3000 dü bir sorun yok yani senin değerlerinde de

Back
X