- 18 Ekim 2023
- 147
- 48
- 28
- 29
- Konu Sahibi pinklemonade34
-
Bu ay herkes de adet gecikmesi görülmüş sanırım olsaydı testte çıkardı.Benim adetim akşam doğru sökülecek gibi zaten bir iki damla gelmeye başladıBende merak ediyorum aynı durum bende de var
Benm var ama geç döllenmeden dolayısıkızlar adetim 3 gün gecikti ve hiçbir adet belirtim yok ama gebelik diyebileceğim bir belirti de yok.Sabah ilk idrarla labowuick kasey test yaptım koca bir negatif.Böyle olup sonradan pozitife dönen var mı.Bu arada geç döllenme ihtimali yok
Sevincimiz bile kursağımızda kalıyor deseneBu ay herkes de adet gecikmesi görülmüş sanırım olsaydı testte çıkardı.Benim adetim akşam doğru sökülecek gibi zaten bir iki damla gelmeye başladı
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bize de en kısa sürede hamile kalmayıBenm var ama geç döllenmeden dolayısı
Açıkçası biraz öyle ama işte yapacak bir şey yokSevincimiz bile kursağımızda kalıyor desene
Amin isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin insallahhAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bize de en kısa sürede hamile kalmayı
Canım adet oldun mu benzer bir durum yaşıyorum 1 gün gecikmem oldu kaset test negatifkızlar adetim 3 gün gecikti ve hiçbir adet belirtim yok ama gebelik diyebileceğim bir belirti de yok.Sabah ilk idrarla labowuick kasey test yaptım koca bir negatif.Böyle olup sonradan pozitife dönen var mı.Bu arada geç döllenme ihtimali yok
Evet oldum ne yazık kiCanım adet oldun mu benzer bir durum yaşıyorum 1 gün gecikmem oldu kaset test negatif
Kaset testte ben gecikmenin 11. Günü pozitif görmüştüm
Ben adetime 2 gün varken erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı sonra adetim 2 gün gecikince tekrar yaptım 2 net çizgi çıkmıştı. Şimdi ise oğlum 9 aylik oldu bile çok şükür. Allah isteyen herkese versin.kızlar adetim 3 gün gecikti ve hiçbir adet belirtim yok ama gebelik diyebileceğim bir belirti de yok.Sabah ilk idrarla labowuick kasey test yaptım koca bir negatif.Böyle olup sonradan pozitife dönen var mı.Bu arada geç döllenme ihtimali yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?