3 gün gecikme ovulasyon testi çift çizgi?

hazalsrsy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
174
66
13
28
Kızlar adetim 3 gün gecikti bide ben geçen ayda olmadım bu ay adete 5 gün varken kahverengi lekelenmem oldu ki ovulasyonla takip etmiştim ağustosta ve yumurtlamam oldu hamilelik olabilir mi acaba? Böyle bi durum yaşayan var mı? Adet olmadan genemi yumurtluyorum anlamadım daha yeni bir sorunumun olmadığını tüm testlerim temiz çıktı biri bişi desin valla ya

Eklentiler

• IMG_1983.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 204
Ovulasyon testiyle şu şekilde analrsin ikinci çizgi baya koyu olursa şüphelenmeye başla ama senin silik ve ovulasyon testi genelde hep ikinci çizgi cikar

Ovulasyon testiyle şu şekilde analrsin ikinci çizgi baya koyu olursa şüphelenmeye başla ama senin silik ve ovulasyon testi genelde hep ikinci çizgi cikar
Allah Allah ben de adet günlerimde hiç çıkmadı normalde 2 gün önce adetin ilk günü yaptım tekti

Hamile olabilmem için ikinci çizginin de kopkoyu olması gerekiyor canım ama yine de kesin hamilesin diyemez kimse çünkü ovülasyon testi gebelik göstermez.Benim ablamın da 3 gün gecikmesi vardı ovülasyon testi yaptı aynı seninki gibi cıktı o gün akşamı adet oldu.Şüphen varsa gebelik testiyle dene ovulasyon zaten hep silik çıkıyor

Anladım ama daha önce hiç adet zamanımda çıkmadı böle ona şaşırdım sorayım dedim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…