• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün geciktim hamile miyim

bukettt06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2025
24
5
1
27
arkadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikti bu ay, normalde bu kadar gecikme yaşamazdım. Karnıma adet olacakmışım gibi sancı giriyor göğüslerimde az ağrı ve şişlik hissedıyorum ama belımde cok agrım var test yaptım bugun negatif çıktı bu belirtilerle döner mi sizce

Merhabalarr. Bu dönemde strese maruz kaldıysanız bir şekilde adet gecikmesi normalden fazla olabiliyor. Yine de isterseniz birkaç gün sonra testi yineleyin. Bahsettiğiniz durum bende de aynı oluyor bazı aylarda.

Merhabalarr. Bu dönemde strese maruz kaldıysanız bir şekilde adet gecikmesi normalden fazla olabiliyor. Yine de isterseniz birkaç gün sonra testi yineleyin. Bahsettiğiniz durum bende de aynı oluyor bazı aylarda.
Adete 2 gün kala fazla stresliydim sorunlarım vardı ama şu an ıyıyım öğlen yaptım testimi yınede olsa silik bile çıkmaz mıydı

Eylul ayinda sanirim mevsim gecisinden hic gecikmeyen adetimin 5. Gün gecikmesindeyim. test yaptim yine negatif yine negatif. İnşallah mutluluktan da ağlarız bir gün

Ama 4 gündür gecikme yaşıyorum kasık agrılarım var gıc gecıkme yasamamıstım prodoctor markası
Yani o markayı bilmiyorum ama ya kuruma çizgisidir yada yalancı pozitiftir o zaman. Cünkü en doğru olan kan testi. Onda da negatif cıkmış. Görsel var mı? Geç yumurtlamıssınızdır belki. Yumurtlama gününü biliyormusunuz? Geç yumurtladıysanız yumurtadan genelde 14 gün sonra regl olunuyor. Herhangi başka bir sağlıkla ilgili sorununuz yoksa. O yüzden düşündüğünüz tarih belki sizin adet tarihiniz değildir. Yada en basiti stress yaptığınız için de gecikmiş olabilir

Yani o markayı bilmiyorum ama ya kuruma çizgisidir yada yalancı pozitiftir o zaman. Cünkü en doğru olan kan testi. Onda da negatif cıkmış. Görsel var mı? Geç yumurtlamıssınızdır belki. Yumurtlama gününü biliyormusunuz? Geç yumurtladıysanız yumurtadan genelde 14 gün sonra regl olunuyor. Herhangi başka bir sağlıkla ilgili sorununuz yoksa. O yüzden düşündüğünüz tarih belki sizin adet tarihiniz değildir. Yada en basiti stress yaptığınız için de gecikmiş olabilir
İlk 5 dakıka ıcınde cıktı ıdrar testınde cok silikti kanda o yuzden cıkmama ıhtımalı var mıdır

Back
X