3. gün geciktim

Helooss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
5
0
1
21
reglimin 3. gün gecikmesindeyim hala regl belirtim yok rahim kasık tarafım sert ve şiş gibi sanki gaz sorunu yasıyormusum gibi bir hareketlelik var sık ıdrara cıkıyorum agzımda metalik bir tatla uyanıyorum ve bol su icmeye basladım istemsix bir sekilde belimden sırtıma vuran bir agrı da var dün yani gecikmenin 2. günün de aksam idrar testi yaptım ama negatif cıktı sizce gebelik midir

reglimin 3. gün gecikmesindeyim hala regl belirtim yok rahim kasık tarafım sert ve şiş gibi sanki gaz sorunu yasıyormusum gibi bir hareketlelik var sık ıdrara cıkıyorum agzımda metalik bir tatla uyanıyorum ve bol su icmeye basladım istemsix bir sekilde belimden sırtıma vuran bir agrı da var dün yani gecikmenin 2. günün de aksam idrar testi yaptım ama negatif cıktı sizce gebelik midir
Teste bağlı kalma bence kan ver

geç döllenme nasıl oluyor eger öyleyse ne zaman cıkar sence
Yumurtlama olması gerekenden geç gerçekleşiyor. Mesela normalde 14.günde gerçekleşmesi gereken yumurtlama 20.günlerde gerçekleşirse gebelik de geç oluşmuş olur ve daha beta yükselmemiştir. Regl olmazsanız birkaç gün aralıklarla evde erken gebelik testi yapın betanın artıp artmadığını anlarsınız

Bir de idrar testinin hassasiyetine bağlı hassas bir test değilse algılamamıştır. En doğrusu gecikmedi olduğunu söyleyip kan vermek

Back
X