3 gün önce biten ilişkim

Ayrıl ve bidaha barışma
Sen şimdi ayrılık acısını yaşadın ve bir süre daha yaşayacaksın
Ama ilişkiye devam etsen hep mutsuz aklında soru işareti, hem ilişki boyu üzüleceksin hem bidaha ayrılıp yine aynı süreci aynı ayrılık acısını yaşaycaksın
Bazen bitmesi gereken zamanda bitirmek gerekir
Ben de başka sebeplerden bitirmediğim oldu, son bitişinde ilk kez ayrılıyormuş gibi 1 ay kendime gelemedim

Ne demek o fotoğrafın oraya nereden geldiğini bilmiyorum ? Evet böyle böyle böyle işin aslı dese bu hale gelmemiş olurdum belki de. Hislerimden ziyade alışkanlıkların verdiği bir şey heralde. Bir de hayal kırıklığı.
Selamlar hanımlar.
Konuyu hiç mi hiç uzatmayacağım.
2 yıllık ilişkimi 3 gün önce bitirdim. Sebebini özetleyecek olursak 1 yıl önce 1,5 aylık ayrı kaldığımız bir dönem olmuştu. Aynı bölümde okuduğu bir kız var, adı Ayşe olsun. Ayrı kaldığımız dönemde bu Ayşeye instagramdan ulaşmış. İşte seni rüyamda gördüm nasılsın falan yazmış. ( ben mesajları okumadım kendisi bana anlattı ) Birlikteliğimiz boyunca öğrenci evine kalmaya falan gittiğimde arkadaşları şakayla karışık Ayşe Ayşe Ayşe diye erkek arkadaşımın üzerine oynarlardı. Ama zaten kız arkadaşlarının aralarında sevgilisi olmayan tek kişi Ayşe olduğu için, bende kıskanç olduğum için falan yaptıklarını düşünürdüm. Ve gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere; 3 gün önce esti ve mailine girdim. Bi baktım 2017 yılında kendine Ayşenin fotoğrafını yollamış…
kafamda parçaları birleştirdim ve bitti. Yok efendim beni çok seviyormuşta, o fotoğrafın oraya nasıl geldiğinden haberi yokmuşta bilmem neymiş.
Konunun bu kısmı için yorum yapabilirsiniz elbette ama asıl sormak istediğim bu değil.
O günden beri uyku düzenim bozuldu. Hiç uyuyamıyorum desem yeridir. Kendimi gecenin bi yarısı zorla uyutuyorum sabahın kör saatinde kalkıyorum. Ayrılık öncesindeki o güzel uykumdan eser yok. Bu duruma nasıl çare bulabilirim, siz buna benzer bir süreçte böyle bir şey yaşadınız mı ? Ne yapmalıyım ?
gönlü onda aklı onda kalmış , onunla olmayıncada sizle olmuş. bırakın gitsin ilerdede size tahmmül edemez

Erkek milleti değilmi işte ya of. Bu şekilde devam edersen yakında antidepresan kullanmak zorunda kalıcaksın

Back
X