Doğuma Hazırlık 3 Gün Önce Hamile Olduğumu Öğrendim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

TubaTuba7994

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
13
5
16
31
Kızlar merhaba...
Bana bir yardımcı olabilir misiniz lütfen.

İlk adet günüm:
23.01.2019 (5 gün sürüyor)

Son yumurtlama günüm:
04.02.2019

Son yumurtlama günüme kadar bir kaç kez ilişki oldu ama tam ne zaman takvime yazmadım dolayısıyla bilmiyorum.

Kızlar sorum şu: Ben bu kadar çabuk hamile kalmış olmama şaşırdım ilk çocuğum biraz zor olmuştu tam 2 yıl.

Bebeğin cinsiyetini tahmin edecek olan var mı?
Bu arada doktora gittim Salı günü hamilelik var ama daha çok yeni dedi 2 hafta sonra tekrar termin verdi...
Takvime göre 4 haftalık hamileyim kafam karıştı ilk adet günümden hesaplıyor

Evet ilk adet gününden hesaplanır bunun iki nedeni var ilki yumurta 24-36 saat arası canlı kalabilir spermse 12-72 saat hatta vajende uygun ortam varsa ve kaliteli spermse daha fazla da canlı kalabilir yani eğer Dr a yumurta takibi yaptirmamissaniz döllenmenin ne zaman olduğunu günü gününe bilmek zordur . İkincisi siz adet olurken olgunlaşacak olan yumurtanizin gelişimi başlar yani yumudtsnizin gelişimi adetin ilk gunuyle başlar o yüzden sürece dahil hesaplanır

Canım öncelikle hayırlı olsun :)
Tahminimce erkek gibi geliyor çünkü erkek bebek erken dölleniyor, dediğine göre de tam yumurtlama zamanı hamile kalmışsın. Benim de öyleydi, hatta adet günüm gelmeden 3 gün önce test yapmıştım ve ikinci çizgi kopkoyuydu :) şu an erkek bebek bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…