3 gün regl gecikti şimdi pembe lekeleme oldu gebelik olabilir mi ?

Ipgr15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
86
41
3
29
Kızlar merhaba 24 agustosta regl olmam gerekirdi hala olmadım 2 gun önce test yaptım çok ince çizgi çıktı ama yenidir diye önemsemedim belirti olarak bel agrim çok var sanki hastalanacakmışım gibi ve göğüs uclarim açıyor birde halsizim ama bu psikolojik mi bilmiyorum çok istediğim için mi boyle acaba ( hamile olanlar bana bi yardımcı olabilir mi acaba bir de bugün yeni yeni hafiften pembe leke geldi ama peçeye silince belli belirsiz acaba adetim mi sökülecek basına boyle bir şey gelen var mi hic

Bazen hissedersin ya ama emin olamazsın o süreçte düşünmemek çok zor, seni çok iyi anlıyorum. Yerleşme kanaması 2-5 gün öncesinde oluyor ama yine de olumlu düşün neden olmasın. Kanama sabah devam etmezse test yapabilirsiniz veya direkt kan testi verebilirsin. Göğüs ucuna dokununca bir sızlama oluyordu ben de ama sürekli değil ara ara oluyordu.

Evet goguslerim dolu dolu bilmiyorum heveslenip üzülmekten korkuyorum en iyisi akışına bırakmak ben kendimi sıkınca sanki bebek mi belirecek boyle telkin etmeye çalışıyorum ama çok zor mental olarak yoruyor

Evet goguslerim dolu dolu bilmiyorum heveslenip üzülmekten korkuyorum en iyisi akışına bırakmak ben kendimi sıkınca sanki bebek mi belirecek boyle telkin etmeye çalışıyorum ama çok zor mental olarak yoruyor
Testin resmi var mı? Kaçıncı dakikada silik çizgi çıktı bunlarda önemli.

Sizin de dediğiniz gibi stres her şeyin düşmanı şu anda hamile de olabilirsin stresli olman kötü etkileyebilir. Sakin kalmaya çalış ve mümkünse akışa bırak.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Öncelikle güzel dileklerin için cokkk teşekkür ederim canım benimm İlk 10 dk da belirginleşti aslinda hatta yok ya falan dedim ama baya baya ince boyle bekledikçe daha da belirginleşti ışığa tutunca falan daha net kuruyunca daha net oldu hatta sonra su falan tuttum kuruma cizgisi mi diye ya yok ben görmek istediğim için görüyorum ah bilemiyorum ( en iyisi 2 gun daha beklemek tabi düşünmeden edebilirsem şu gelen pembe sulu akıntı bile hastalandım diye hüngür hüngür ağlamaya yetti 5 aydir falan deniyoruz 1 yıllık evliyim ama olmayınca olmuyor ilk zamanlar hep korundum olmasın olmasın diye son 3 aydir taktım kafama şimdi ben üzülüyorum olmuyor olmuyor diye (

1 yıla kadar korumasız ilişkilerde olmaması normal ve ne zaman düşünmeyi takip etmeyi bırakırsan o ay emin ol pozitif görüyorsun.
Herhangi bir yaş sorunu veya sağlık sorunu yoksa bu kadar takıp üzülme ağlama, kanama oranını takip et duruma göre hareket edersin.

Doktor hormonlarıma baktı fsh amh hepsi normal sadece prolaktin 25 birde e2 17.99 çıkmıştı ama doktor korkma hamileliği engelleyen hiçbir şey yok demişti Buda biraz strese soktu beni ama korkulacak bir şey olsaydi illa ki söylerdi bende düşünmemeye çalışıyorum bu ay hic takmadım hatta ta ki regl gecikene kadar sonra gene sil baştan başladım buralarda dolaşmaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…