3. gün tek embriyom kaldı

umutcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
660
En iyi cevaplar
1
264
33
Merhaba arkadaşlar. Amh düşük 2 yumurta, 2 embriyom vardı 2 si de 3. güne geldi birini dondurdular diğeri 5 e gelemeden gelişimi durdu. 29 yaşındayım. Dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olucam. Benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar. Amh düşük 2 yumurta, 2 embriyom vardı 2 si de 3. güne geldi birini dondurdular diğeri 5 e gelemeden gelişimi durdu. 29 yaşındayım. Dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olucam. Benim gibi olup hamile kalan var mı acaba?
Sizi bir kaç konuda gördüm sanırım amh düşüklüğü ve sperm azlığı vardı bir paniklemi başladınız tedaviye bilmiyorum ama ön hazırlık yapmak iyi oluyor genelde. Size kendimden örnek vereyim ilk denememde tecrübesizdim hoopp tedavide buldum kendimi ne öncesinde vitamin yumurta kalitesi için beslenme eşim için ilaç hiç birşey ki eşimde marfoloji 0 dı o dönemde bende çikolata kisti tek yumurtalık sizin durumunuz bambaşka ama ilk tedavimde embriyo 3. Güne zar zor geldi benim 3 tane kaldı dedi doktorum 7 embriyodan onlarda çok iyi değil istersen trasnfer yapayım ama umudum yok dedi belki anne rahmimde büyür ümidiyle ben transfer ettirdim 3 embriyodan birisi tuttu 3. Gün çok kaliteli olmayan embriyo sağlıklı bir kızım doğdu. Ümitsiz olmayın eğer ilkinde olmazsa ikinci tedaviye takviyelerle gidin ben önceden az sonra çok yumurtasi olan kişiler gördüm burda 6 ay ara verin ve takviyeler alın. İkinci tedavim de ben 3 ay öncesinde hazırlık yaptım bu sefer 3 embriyom 5. Güne gitti şükür ikinciye hamileyim ve sizin için dua ediyorum umarım bu tek embriyonuz altın yumurtadir ve size koşarak gelir 🤲🤗🤗❤️

Nisan ayında öğrendik, tam 3 ay oldu. O zamandan beri takviyelere başladık. Ekstra sağlıklı beslenmeye başladık çayı kahveyi bile aynı gün kestim, o kadar... Eşimin doktoru Ahmet Hakan hocaydı. İğne Tedavisi ve takviye edici gıda kullandı benimle beraber. 3 aylık bi sürecimiz var evet ama bilemem işe yarar mi. Allah kızınızı yavrunuzu size bağışlasın. Ağlayarak okudum. Dualarınız için teşekkür ederim. Bazen umut etmek çok zor oluyor böyle bi durumdayken mucize geliyor. Allah razı olsun, amin...

İnanın bu işler hiç belli olmuyor, bu işin matematiği yok .3.günmüş 5.günmüş kaliteli kalitesiz hiç belli olmuyor, nasipte varsa tutuyor.3.gün embriyosu ile hamile kalan o kadar çok kadın gördüm ki burda tek yumurtası çıkan mı dersin, eşinden çıkan 2 spermle sağlıklı hamileliği olan mı dersin.O yüzden embriyondan umudunu kesme.Hadi diyelim olmadı denemeye devam, sperm yumurta olduğu sürece her zaman umut vardır.Benim 6.denememde oldu

Nisan ayında öğrendik, tam 3 ay oldu. O zamandan beri takviyelere başladık. Ekstra sağlıklı beslenmeye başladık çayı kahveyi bile aynı gün kestim, o kadar... Eşimin doktoru Ahmet Hakan hocaydı. İğne Tedavisi ve takviye edici gıda kullandı benimle beraber. 3 aylık bi sürecimiz var evet ama bilemem işe yarar mi. Allah kızınızı yavrunuzu size bağışlasın. Ağlayarak okudum. Dualarınız için teşekkür ederim. Bazen umut etmek çok zor oluyor böyle bi durumdayken mucize geliyor. Allah razı olsun, amin...
İnanın mucizelere burada neler okudum ben benim doktorum hala der bu kız mucize ilk denemede ve ümitsizken oldu diye. Sizede olacak inşallah rabbim çok bekletmeden buluştursun o kadar iyi anlıyorum ki sizi erkenden müdahale etmeniz beklemeniz cok iyi olmuş.

Back
X