3 gun transferi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sxz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sxz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
9
6
6
32
Kızlar merhaba ben 0cagin 7sinde 3 gun ebiryosunun 2 tane transfer edildi ve bugün 5 günüm ama hiç bir belirti yok ve hıc bisey dusununemiyorm sizdede durum böyle mi

Ben 3 kez transfer oldum tamamı 2 adet 3.cu gün embriyosuydu. Pozitif sonuç aldığımda da negatif sonuç aldığımda da bel ağrısı bacak ağrısı filan yaşadım. Yani bunlar hamilelik belirtisi değil ilaçların yan etkileri ve psikolojik. Hic belirtiniz olmaması da normal oyuzden. Müjdeli haberleriniz olsun

Ben 3 kez transfer oldum tamamı 2 adet 3.cu gün embriyosuydu. Pozitif sonuç aldığımda da negatif sonuç aldığımda da bel ağrısı bacak ağrısı filan yaşadım. Yani bunlar hamilelik belirtisi değil ilaçların yan etkileri ve psikolojik. Hic belirtiniz olmaması da normal oyuzden. Müjdeli

Ayy inşallah pozitif sonucu alırım yarin 7 günüm bir test yapsam mi acaba ya

Ayy inşallah pozitif sonucu alırım yarin 7 günüm bir test yapsam mi acaba ya
Yani normal şartlarda daha erken çıkmaması durumunda morel bozuntusu olabilir verilen tarihi bekleyip kanda sonucu öğrenmenizi öneririm.

Ama sen böyle mi yaptın derseniz hayır öyle yapamadım hemen hemen hergun test yaptım 8.gun kan verdim filan insan beklenti içinde olunca meraktan dayanamiyor 🤭

O zamn beklemek lazım biraz daha da bu arada cvp yazdığınız için tesekurederim
Yani normal şartlarda daha erken çıkmaması durumunda morel bozuntusu olabilir verilen tarihi bekleyip kanda sonucu öğrenmenizi öneririm.

Ama sen böyle mi yaptın derseniz hayır öyle yapamadım hemen hemen hergun test yaptım 8.gun kan verdim filan insan beklenti içinde olunca meraktan dayanamiyor

Kızlar merhaba ben 0cagin 7sinde 3 gun ebiryosunun 2 tane transfer edildi ve bugün 5 günüm ama hiç bir belirti yok ve hıc bisey dusununemiyorm sizdede durum böyle mi
Aynen bende öyle 5. Gün embriyosu 3. Günüm

Kizlar bana destek verin nolur
31 aralıkta 3.gun 2 taze embriyo transferi oldum 12 ocak betam 150 çıktı 14 ocakta 199. 9 16 ocakta 196.9 dr cogul başladı teke indi diyor teorisi bu yarin yine kan vericem böyle bir durum yaşayaniniz varsa nolur yanıt versin

3.gün embriyosu tutarmı benim yumurtalarım az oldupu için 5. Güne kadar göndermiyorlar. Bende ümitsiz oluyorum . Olmazsa diye

Back
X